“Kameralar Çekilmeseydi Onun Devasa Bir Görüntüsü Ortaya Çıkacaktı”

SuGiBi

New member
Alia bu görseli paylaştı. (Nezaket: AliaBhatt)

Yeni Delhi:

Alia Bhatt ve Ranbir Kapoor’un kızı Raha bu ay bir yaşına girecek. Alia Bhatt farklı vesilelerle annelik deneyimlerini paylaştı. Ancak çift henüz çocuğun yüzünü kamuoyuna açıklamadı. Çocuğun medyanın bakışlarından korunmasıyla ilgili bir soru sorulan Alia Bhatt, Hindustan Times’a şunları söyledi: “Kızımı saklıyormuşum gibi görünmesini istemiyorum. Onunla gurur duyuyorum. Eğer kameralar şu anda çalışmıyor olsaydı, Ekrana onun dev bir resmini koyardım. Onu seviyorum. Bebeğimizle gurur duyuyorum. Ama biz yeni ebeveynleriz. Onun yüzünün internette yayılması hakkında ne hissettiğimizi bilmiyoruz, o daha yeni yaşında.” Ancak Alia, bu fikirden memnun olduğunda bebeğinin yüzünü açığa çıkaracağına dair güvence verdi.

Alia ve Ranbir geçen yıl kızlarını kucaklarına aldılar. Haberi Instagram’da paylaşan Alia, “Raha isminin (bilge ve harika Dadi’si tarafından seçilmiş) o kadar çok güzel anlamı var ki…Raha, en saf haliyle Swahili dilinde ilahi yol anlamına geliyor o Sevinç’tir, Sanskritçe’de Raha bir klan, Bangla’da – dinlenme, rahatlık, rahatlama, Arap barışında aynı zamanda mutluluk, özgürlük ve mutluluk anlamına gelir. Ve onun adına sadık kalarak, onu kucağımıza aldığımız ilk andan itibaren – HEPİNİ hissettik! Bizi getirdiğin için teşekkürler Raha. aileden hayata, sanki hayatlarımız daha yeni başlıyormuş gibi geliyor.” Gönderiye bir göz atın:

Bu arada Alia ve Ranbir birlikte sahneye çıkıyorlar. Yakın zamanda Shah Rukh Khan’ın doğum günü partisine katıldılar. Karisma Kapoor, Alia’nın Ranbir’e sarılırken görüldüğü gişe rekorları kıran bir fotoğraf paylaştı. Karisma, başlığına “Arkadaşlarımız ve ailemizle anılar biriktirmek” yazdı. Bir göz at:

Alia Bhatt ve Ranbir Kapoor, Nita Mukesh Ambani Kültür Merkezi’nde (NMACC) 141. Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) oturumunun açılış töreninde koyu mavi kıyafetlerle ikizleşirken çift hedefler belirlediler. Alia Bhatt koyu mavi bir şalvar kıyafeti giymişti. Saçlarını topuz yapmıştı. Görünümünü bir bindi, chandwalis ile tamamladı. Ranbir Kapoor mavi bir sherwani giyiyordu. Çift, fotoğrafçılara el ele poz verdi. Bir göz at:

Haberler'den Son ve Son Dakika Haberleri

İş cephesinde ise Alia Bhatt Jigra aksiyon filminin oyunculuğunu ve yapımcılığını üstleniyor. Sırada Ranveer Singh’in de rol alacağı Baiju Bawra adlı bir dönem draması var. Ranbir Kapoor Animal için hazırlanıyor. Filmde ayrıca Bobby Deol, Anıl Kapoor ve Rashmika Mandanna da rol alıyor.