Kanser savaşı arasında Hina Khan, Güney Kore'de erkek arkadaşı Rocky Jaiswal ile tatil yapıyor. Resimleri gör

SuGiBi

New member
Televizyon oyuncusu Hina Khan şu anda Güney Kore'de tatil yapıyor. Gezinde erkek arkadaşı Rocky Jaiswal eşliğinde olan şeydi. Hina, Instagram hikayelerinde tatilinden snippet'leri aktif olarak paylaşıyor. Bir tıklamada, Hina bir plajda sevimli selfie'ye tıkladığı görülüyor. Rocky, ellerini resimdeki Hina'nın omuzlarının etrafında dinlerken görülüyor.

Resme eşlik eden başlık, “Love Rocks” yazdı.

Başka bir tıklamada, Hina Güney Kore'nin pitoresk Haberin Detaylarıına karşı poz veriyor. Altyazı, “Mavi gökyüzü, doğal tarlalar, rüzgar değirmenleri, temiz hava … uffff”

Haberler'de son ve son dakika haberleri

Gezinin önünde, Hina Khan bir yazı paylaştı ve yolculuk için heyecanını ortaya koydu.

Altyazıda, “Burada bir ve tek Güney Kore'ye çok ihtiyaç duyulan ve son derece heyecan verici bir yolculuğa başlıyor. Bu güzel Kore Yarımadası'na ilk ziyaretim. Ekstra ve sıcak olduğu için @Cathaypacific'e özel bir bağırış, misafirperverliğiniz ve yardımınız takdir ediliyor .. bize baktığınız için teşekkür ederim.”

Geçen yıl Ağustos ayında, saçlarını ilk kez kesen Hina Khan, düşüşünü izlerken “stresli ve acı verici” olarak başını tıraş etmeye karar verdi. Instagram'da bir Haber paylaştı, burada bir kişi başını bir düzeltici ile tıraş ederken bir sandalyeye geçti.

Hina Khan, “dedi,” Bunu sadece kucaklarsanız, kabul ederseniz ve savaş izlerimi kabul etmeyi seçiyorum çünkü kendinizi kucaklarsanız, iyileşmenize bir adım daha yakınsınız ve hayatımın bu yönüne gerçekten iyileşmek ve odaklanmak istiyorum. Elimi her saça koyduğumda bir sürü saçın düştüğü bu süreçten geçmek istemiyorum. Çok stresli ve iç karartıcı. Bunu yaşamak istemiyorum. “

Yan not, “Onu vızıldama zamanı. İşte bu yolculuğun en zor aşamasını, estetik olarak konuşarak normalleştirmek için başka bir girişim. Hatırsız bayanlar .. gücümüz sabrımız ve sakinizdir. Aklımızı koyarsak hiçbir şey ulaşılamaz.”

Hina Khan, Kanser teşhisini Haziran 2024'te On Instagram Post ile paylaştı.

Çalışma cephesinde, aktris en son Pencap filmi Shinda Shinda no Papa'da Gippy Grewal ile birlikte görüldü.