Kanye West Profesyonel Müzikten Emekli Oluyor, Rapçi Rich The Kid İddia Ediyor

SuGiBi

New member
Kanye West henüz resmi bir açıklama yapmadı. (Görsel izniyle: IANS)

Bombay:

Rapçi-prodüktör Rich the Kid, Kanye West'in müzikten emekli olduğunu söyledi, ancak bunun tam olarak ne anlama geldiği veya kararın kesin olup olmadığı belirsiz. Rich the Kid'in West'ten paylaştığı bir mesaj alışverişinin silinmiş ekran görüntüsüne göre: “Profesyonel müzikten emekli oluyorum.” Müzisyenin ima ettiğine göre, People.com'un haberine göre, kararın arkasındaki sebep müzik konusunda “başka ne yapacağını bilememesi”. Ancak Rich the Kid şöyle cevap verdi: “Emekli olmak mı? Neden? Nasıl? İnsanların sana İHTİYACI VAR, Ty ve benim yaptığımız müzik 2024'te kültürdeki EN BÜYÜK DAMGAYI oluşturdu. Ye'yi benim ve V@ hakkında bırakın ve her şeyi tekrar yapalım, çocuklar sana çok ihtiyaç duyuyor… belki biraz rahatlamak için zaman ama emekli olmak öyle değil mi?”

Ekran görüntüsü alınmış metinleri yayınladıktan kısa bir süre sonra Rich the Kid, X'te West ile birlikte çıkacak olan Life's a Gamble albümünde yer alan yeni müzikleri yayınlayacağını duyurdu. “CUMA 7/19'DA YAYIMLANIYORUZ” diye yazdı ve projenin yayın tarihini doğruladı.

Albümün parça listesine göre West ile yakında çıkacak bir iş birliği var: Düz kadınAyrıca Ty Dolla $ign ve Peso Pluma'nın yer aldığı 'Gimme a Second 2' adlı single da daha önce yayınlanmıştı.

Ayrıca pist de var Karnaval Playboi Carti ve Ty Dolla $ign ile birlikte, 42 yaşında, West ile birlikte Şubat ayında çıkan Vultures 1 albümünde yer aldı. Sonraki ay Billboard Hot 100'de 1 numaraya kadar yükseldi.

West'in emeklilik duyurusu, kendisinin ve Ty Dolla $ign'ın devam projesini yayınlamaya karar vermesinden haftalar sonra geldi. Akbabalar 2Ty Dolla $ign'in paylaştığı Instagram gönderisine göre ikili, Vultures dinleme deneyimini 23 Ağustos Cuma günü Kore'ye taşımaya hazırlanıyor.

Ancak henüz çıkış tarihi kesinleşmeyen devam projesinin yapılıp yapılmayacağı henüz belli değil.

(Bu haberin başlığı hariç hiçbiri Haberler personeli tarafından düzenlenmemiş olup, sendikasyon yayınından yayınlanmıştır.)