Kapil Sharma-Ginni Chatrath, Shehnaaz Gill Ve Diğerleri Zwigato Gösteriminde

SuGiBi

New member
Kapil Sharma-Ginni Chatrath ve Shehnaaz Gill, Mumbai’deki bir gösterimde görüntülendi.

Yeni Delhi:

Kapil Sharma’nın yapımcıları Zwigato Perşembe günü Mumbai’de ünlüler için özel bir gösterime ev sahipliği yaptı. Bir gösterimde Kapil’in artı biri eşi Ginni Chatrath’dı. Çift, beyaz ve siyah kıyafetlerin tonlarında çok sevimli görünüyordu. Yönetmen Nandita Das ve oyuncu Shahana Goswami. Bir gösterimdeki diğer ünlüler arasında Suniel Shetty, Shehnaaz Gill, Ali Fazal-Richa Chadha, Sameera Reddy, Shabana Azmi, Sharman Joshi, Sonu Nigam, Rajkummar Rao ve diğerleri vardı. Yönetmenliğini Nandita Das’ın üstlendiği filmin 17 Mart’ta vizyona girmesi planlanıyor. Aşağıdaki gösterimden fotoğraflara göz atın:

lmrs47qo

fudud4ho

bk785udg

d9ag458o

rupq8dv8

0ufcfr7

Jasmin Bhasin ve Bharti Singh-Haarsh Limbachiya da bir gösterime geldiler ve Kapil Sharma ile mutlu bir şekilde poz verdiler. Aşağıdaki resme göz atın:

b9p8n33

Nandita Das’ın yönettiği filmde Kapil Sharma, bir teslimat görevlisi rolünü oynuyor. Film, hayatın acımasızlığının bir öyküsünü sunuyor. Filminin fragman lansmanında konuşan komedyen, bir dağıtım ajanını oynamaktan bahsetti. Zwigato“Şovumda günde 2 saat komedi yapıyorum ama 24 saat böyle değilim. Göstermek istediğim kişiliğimin birkaç yönü var. Olacağını sanmıyorum” dedi. Benim masaya getirdiğim yenilikleri de görmek isteyecekleri için hayranlar arasında herhangi bir hayal kırıklığı olmayacak.”

Bu arada film eleştirmeni Saibal Chatterjee, Haberler için yaptığı incelemede 5 üzerinden 3,5 yıldız verdi ve şöyle yazdı: “Hız ve ritim Zwigato tasvir ettiği hayatın akışına bağlıdır. Ancak, bu iş kolunda geleceği büyük ölçüde müşterileri memnun etmeye ve beş yıldızlı reytingler almaya bağlı olan bir yemek servis elemanının aksine, Nandita Das filmin ana mesajını gereğinden fazla abartmıyor.”