Karamelize Soğanlı Omlet

bencede

Active member
Karamelize Soğanlı Omlet Tanımı İçin Materyaller

  • 4 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker
  • 2 büyük soğan
  • 1 er çay kaşığı tuz, kekik, karabiber, toz biber, pul biber
Karamelize Soğanlı Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Soğanlar yarım ay formunda doğranır.
  2. Teflon tavada tereyağ eritilir.
  3. Soğan ve toz şeker tavaya alınarak karamelize oluncaya kadar karıştırılarak pişirilir.
  4. Bir kasede yumurta, tuz ve baharatlar karıştırılır.
  5. Pişen soğanların üzerine yayılır.
  6. Kapak kapatılarak kısık ateşte pişirilir.
  7. Kızarınca bir tabakla aksi çevrilir.
  8. Başka tarafı da kızartılır.Sıcak servis edilir.
Karamelize Soğanlı Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst