Kardeş acısıyla yüreği yanan Alişan’ın 7. gün paylaşımı ağlattı!

Aslıhan

Active member
Ağabeyi Selçuk Tektaş’ı koronavirüsten dolayı kaybeden Alişan, toplumsal medyadan 7. gün paylaşımı yaptı. Vefat haberiyle yıkılan ve cenazede bile sor ayakta duran Alişan, ağabeyi için Teşvikiye Camii’den 7. gün için mevlit okutacak.

Neredeyse bir ay koronavirüsle savaşan Selçuk Tektaş, geçtiğimiz günlerde virüse yenik düştü. Tüm müdahalelere karşın kurtarılamayan Tektaş’ın kardeş, Alişan ve ailesi bu mevt haberiyle yıkıldı.

Sanat dünyasını üzen bu vefattan 7 gün geçti. Alişan ağabeyi için mevlit okutacağını toplumsal medyadan paylaştı.

Ayrıyeten kardeş acısıyla yüreği yanan Alişan, yaptığı duygusal paylaşımla da hayranlarını ağlattı. Yaşadığı hisleri lisana getiren Alişan, işte bu notu düştü:

“Bugün 7. gün… Ve sen benim kalbimde bir ömür kalacaksın kardeşim. O kadar dua aldın ki herkesten ve almaya devam ediyorsun ki, eminim Allah’ım seni en hoş yerde konuk ediyordur. Annen, baban, eşin, çocukların, yeğenlerin, kuzenlerin, akrabaların, dostların, arkadaşların ve biz seni hiç bitmeyecek bir hasretle ve dualarla her vakit anacağız. Daima bu gülümsemenle kalacaksın aklımda. Allah’ım senin yerini cennet eylesin İnşallah.. Seni epeyce seviyorum canım kardeşim. Başlayacağım bir yerden lakin ne vakit, nasıl başlayacağım bilmiyorum. Hepimiz daima sen varsın üzere bir yerden başlayacağız yine. Hiç gitmemişsin gibi….”