Kareena Kapoor Khan, Ananya Panday, Anil Kapoor ve Diğerleri Dileklerini İletti

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Film yapımcısı ve koreograf Farah Khan bugün 60 yaşına giriyor. Bollywood'un en büyük yıldızları bu özel gününde ona büyük bir sevgi yağdırdı.

İşte Farah için dökülen yürekten dileklerin özeti:

1. Rajkummar Rao ve Patralekhaa

Rajkummar Rao ve Patralekhaa, Farah Khan'a iyi dilek dilemek için bir Instagram gönderisinde işbirliği yaptı. Bu fotoğrafta muhabbet kuşlarının yönetmenle birlikte poz verdiği görülebiliyor. Başlıkta şöyle yazıyor: “Sevgili Farah Khan hanımefendinin doğum günü kutlu olsun. Size hayatta sadece en iyisini diliyorum. Seni aya kadar seviyoruz.”

2. Malaika Arora

Farah Khan'ın en yakın arkadaşı Malaika Arora komik bir doğum günü gönderisi yayınladı. Bir dizi fotoğraf yükleyen Malaika, Farah'ı “kıdemli vatandaş” olarak nitelendirdi. Başlıkta şöyle yazıyordu: “Meri kam**niiiiiii… artık resmi olarak yaşlı bir vatandaşın. Doğum günün kutlu olsun, Farah Khan.

3. Anıl Kapoor

Anil Kapoor, Farah için en tatlı doğum günü notunu paylaştı. Şöyle yazdı: “Çok görevli ve tüm mesleklerin kraliçesi olan anne, kız kardeş, eş, arkadaş, koreograf, sunucu, şef ve yönetmen – sevgili dostum, tek ve tek Farah, gerçek Hanlar Hanı'nın doğum günü kutlu olsun. !”

Instagram/Anıl Kapoor

4. Sonam Kapoor

Sonam Kapoor, Instagram hikayelerine Farah Khan ile bir selfie yükledi. “Doğum günün kutlu olsun Farah!” diye yazdı.

Instagram/Sonam Kapoor

Instagram/Sonam Kapoor

5. Zoya Akhtar

Farah Khan'ın korkusuz kişiliğini kutlamak için Zoya Akhtar, Instagram'da ilginç bir poster paylaştı. Fotoğrafta bir kadın şu sözlerle yer alıyordu: “Bu yeni şeyi yapıyorum. “Ben ne istersem denir.” Zoya posterin yanına arsız bir başlık ekledi: “Doğum Günün Kutlu Olsun Farah. Harika kalın, Bad*ss olarak kalın.”

Instagram/Zoya Akhtar

Instagram/Zoya Akhtar

6.Ananya Panday

Ananya, koreografla bir meme için içerik çekerken görüldükleri eğlenceli bir nostalji Habersu paylaştı. Gönderiye “Doğum Günün Kutlu Olsun Farah hanımefendi! Sizi seviyorum!” şeklinde bir başlık ekledi.

Instagram/Ananya Panday

Instagram/Ananya Panday

7. Kareena Kapoor Han

Bebo, Farah'ın güneş gözlüklerini taktığı çarpıcı bir fotoğrafını paylaştı. Aktris, “Bu fotoğrafta 'naina'nızı göremiyorum ama Doğum Günün Kutlu Olsun çok güzel.” yazdı.

Bilmeyenler için şarkının koreografisini Farah Khan yaptı Naina itibaren mürettebatBaşrollerde Kareena Kapoor Khan, Kriti Sanon ve Tabu yer alıyor.

Instagram/Kareena Kapoor Khan

Instagram/Kareena Kapoor Khan

Farah Khan gibi filmler yönetti Ana Hoon Na, Om Shanti Om, Tees Maar Khan, Ve Mutlu yıllar.