Kareena Kapoor’un Kocası Saif Ali Khan, Oğulları Taimur ve Jeh’in Yardımıyla ‘İnanılmaz’ Jaane Jaan Yolculuğu

SuGiBi

New member
Görüntü Kareena Kapoor tarafından paylaşıldı. (Nezaket: kareenakapoorkhan)

Yeni Delhi:

Kareena Kapoor, Netflix’teki ilk çıkışında “karamsar gerilim”le sakinliğini koruyamıyor Jaane Jaan tamamı ayın 21’i perşembe günü gösterime girecek ve bu aynı zamanda aktörün 43’üncü yılı olacak.yaklaşık doğum günü. Bu bağlamda, büyük günden bir gün önce Kareena Kapoor, hayranlarına, Maya karakterine kolaylıkla bürünmesine yardımcı olanların yer aldığı, daha önce görülmemiş fotoğraf ve Haberlardan oluşan bir kolaj ikram etti. Bunlar arasında kocası Saif Ali Khan ve çocukları Taimur ve Jeh de vardı. Kısa Haberyu paylaşan Kareena Kapoor şöyle yazdı: “Her zaman karamsar bir gerilimin parçası olmak istedim… izlemeyi sevdiğim bir şey… ve sonunda yarın karşınıza çıkıyor… Yani 2019’un arifesinde. Jaane Jaan yayın …Ne kadar inanılmaz bir yolculuk olduğunu paylaşmak istedim. Maya’yı oynamayı kesinlikle çok seviyordum ama bu harika insanlar olmasaydı bu kadar eğlenceli olmazdı.”

Kareena Kapoor’un paylaşımı şöyle:

Pazartesi günü Kartik Aaryan, Varun Dhawan, Arjun Kapoor ve diğerleri gibi Bollywood yıldızları bir gösterime katıldı. Jaane Jaan Mumbai’deki kahraman. Aktör Vijay Varma etkinliğe kız arkadaşı Tamannaah ile katılırken, birkaç gün önce Mumbai’den uçan Kareena Kapoor etkinliğe katılamamıştı.

Yıldızlarla dolu geceden bazı fotoğraflara bakın:

Haberler'den Son ve Son Dakika Haberleri

Daha önce, fragmanın lansmanı sırasında Jaane JaanKareena Kapoor, Jaideep Ahlawat ve Vijay Varma ile birlikte filmin çekimleri öncesinde kocası Saif Ali Khan’ın kendisine verdiği tavsiyeyi açıkladı. Kareena şöyle dedi: “Saif bana bu tavrı silmemi söylemişti. Bana son derece yetenekli olduklarını ve diyalogları doğaçlama yapma yeteneklerine sahip olduklarını söyledi. Bana tetikte olsan iyi olur dedi. Ben de ona şöyle cevap verdim: Bunun üzerine Saif bana ‘Okulda geri kafalı olmayı bırak. Ben sürekli onların nasıl çalıştığını izliyordum’ dedi.

Jaane Jaan Sujoy Ghosh’un yönettiği Şüphelinin BağlılığıJapon yazar Higashino Keigo’nun 2005’in en çok satan romanı. Proje, Kareena Kapoor’un OTT’deki ilk çıkışına işaret ediyor.