Kartik Aaryan, Kabir Khan'ın Chandu Şampiyonunda Dünya Şampiyonu Sena Agbeko ile Dövüşecek

SuGiBi

New member
Kartik Aaryan bu görseli paylaştı. (nezaket: KartikAaryan)

Yeni Delhi:

Gelecek filminden BTS hikayelerini ve görsellerini aktif olarak paylaşan Kartik Aaryan Chandu şampiyonuFilmde Dünya Şampiyonu Sena Agbeko ile dövüşecek. Bir güncelleme paylaşan Kartik, şampiyonla bir fotoğraf yayınladı. Fotoğrafta, kahkaha atarken görülüyorlar. Kolsuz bir gömlek giyen Kartik, yırtık pırtık ve kaslı görünüyordu. Başlığında şöyle yazdı: “Yarın bu Mutlu Canavarla dövüşeceğim.@assassi_nation Umarım Dünya Şampiyonası mücadelesinden bana olan öfkesini gidermez.” Sena Agbeko, Kartik'in gönderisine yanıt verdi ve şöyle yazdı: “Mutlu canavar bunu ifade etmenin güzel bir yolu. Kendine hakim olabileceğini biliyorum.” Bir göz at:

Birkaç ay önce Kartik Aaryan, karakterinin savaş sahnesinden bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafta üniforma giyen aktörün makineli tüfekle ateş ettiği görülüyor. Şöyle yazdı: “Bu 8 dakikalık tek çekimlik savaş sahnesi, oyunculuk kariyerimin en zorlu, muhteşem ve evet zor ama aynı zamanda en unutulmaz sahnesi oldu. Bana bu anıyı hatırlattığınız için teşekkür ederim Kabir Khan efendim. bir ömür sevin.” Bir göz at:

Chandu şampiyonu Kabir Khan ve Kartik Aaryan arasındaki ilk işbirliğine işaret ediyor. Daha önce Kartik, “Keşmir'de de nehirde ilk kez buz banyosu deneyimi yaşadığını” gösteren bir Haber paylaşmıştı. Klibin yanı sıra Kartik şunları yazdı: “Nehirde ve Keşmir'de de ilk kez buz banyosu yapma deneyimiyle güç dolu bir aksiyon programını tamamlıyorum.” Bir göz at:

Kartik Aaryan karakterinin ilk görünümünü yayınladı Chandu şampiyonu geçen sene. Posterde üniforma giymiş Kartik, yüzündeki birkaç morlukla sert görünüyor. Kartik, başlıkta şunları yazdı: “Göğsünüzde Hindistan yazıldığında farklı bir duygu. Gerçek bir kahramanı oynamaktan gurur duyuyorum. Vazgeçmeyi reddeden bir adam. Chandu Şampiyonu'ndan ilk bakış. Program 1 Londra'nın sonu.”

Chandu şampiyonu bu yılın temmuz ayında açıklandı. Film Sajid Nadiadwala tarafından desteklenmektedir. Kartik en son şu tarihte görüldü: Satyaprem Ki Katha Kiara Advani ile birlikte.