Kartik Aaryan'ın Chandu Şampiyonu Burç Halife'yi Nasıl Aydınlattı?

SuGiBi

New member
Kartik bu görseli paylaştı. (nezaket: Kartik Aaryan)

Delhi:

Kartik Aaryan yeni filmi için hazır Chandu Şampiyonu. Yönetmenliğini Kabir Khan'ın üstlendiği film, beyazperdeye çıkmadan önce de rekora imza atmayı başardı. Nasıl olduğunu merak mı ediyorsun? Chandu Şampiyonu Dubai'deki ikonik Burj Khalifa için önceden rezervasyon yaptığını açıklayan ilk film oldu. Büyük anı kutlayan Kartik, pazar günü Instagram'da bir Haber paylaştı. Klipte Burj Khalifa, Kartik Aaryan'ın filmdeki karakteri Murlikant Petkar'ın yer aldığı çekimlerle aydınlatılıyor. Birkaç saniye sonra Kartik Aaryan, yönetmen Kabir Khan ve yapımcı Sajid Nadiadwala'nın isimleri dünyanın en yüksek binasının önünde parlıyor. Sona doğru, “9 Haziran'da ön rezervasyon” mesajını ve ardından filmin adını ve vizyona girme tarihini – 14 Haziran – görüyoruz.

Başlıkta Kartik Aaryan şunları yazdı: “Ön rezervasyon şu anda açık !! “5 gün kaldı, biletlerinizi şimdiden ayırtın.”

Cumartesi günü Kartik Aaryan, geçirdiği dramatik fiziksel dönüşümü gösteren öncesi ve sonrası fotoğraflarını yayınladı. Chandu Şampiyonu. Gönderiye eklenen notta “%39 vücut yağından %7 vücut yağına !! 'Uykusuzluk hastası' olmaktan 'fitness tutkunu' olmaya geçiş benim için kesinlikle bir buçuk yıllık unutulmaz bir yolculuk. “Yaşayan efsane Sayın Murlikant Petkar'ın hayatı, beni sadece daha güçlü bir insan yapmakla kalmadı, aynı zamanda hayal edebilirseniz başarabileceğiniz inancını da pekiştirdi… hiçbir şey imkansız değildir.”

Kartik Aaryan şunları ekledi: “Pehle anne ağlıyor, beta gym onun için biraz fazla, bana bolna padta diyor, beta gym ona biraz fazla [Initially mom used to say, go hit the gym and these days, she has to call and say, please come back from the gym.]”

Bundan önce yönetmen Kabir Khan, Kartik Aaryan'ın devasa dönüşümünde neler yaşandığını anlattı. India Today ile yaptığı etkileşimde şunları paylaştı: “Kolay bir dönüşüm olmadı. Bu, gerçekleştirilmesi kolay bir yolculuk değildi. Fiziksel antrenörlerden, fizyoterapistlerden, diyetisyenlerden, boks antrenörlerinden, yüzme antrenörlerinden ve güreş antrenörlerinden oluşan büyük bir ekip kurmak zorunda kaldım. Çok kalabalık bir ekipti. Ve tam anlamıyla 1,5 yıldır Kartik bir sporcunun hayatını yaşadı. Sabah erkenden uyanır, spor salonuna gider, yemeğini yer ve ardından boks seansına giderdi. Sonra geri gel ve uyu. Hatta uykusunu bile izlemek zorunda kaldık.”

Chandu Şampiyonu Nadiadwala Grandson Entertainment ve Kabir Khan Films tarafından ortaklaşa desteklenmektedir.