Kartik Aaryan'ın Chandu Şampiyonu Hazırlık Rutini Yeni Başlayanlar İçin Değil. Kol saati

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram'da paylaşıldı. (nezaket: kartikaaryan)

Delhi:

Kartik Aayan şu sıralar yeni filminin vizyona girmesine hazırlanıyor Chandu Şampiyonu. Filmin vizyona girmesinden önce aktörün antrenörü Tridev Pandey, yakın zamanda Kartik Aaryan'ın film için yaptığı yoğun hazırlıklara dair bir görüntü paylaştı. Chandu Şampiyonu Instagram hesabında. Instagram'da, aktörün ellerini buza batırmak ve sıkı bir antrenman yapmak da dahil olmak üzere zorlu antrenman seanslarına katlandığını gösteren bir Haber paylaştı. Eğitmen başlığında şunu yazdı: “Hepimiz iyi bir film izlemeyi severiz, ancak bu çapta bir rolü oynamanın ne kadar zorlu bir çalışma olduğunu görme konusunda eşsiz bir fırsatım oldu.”

Şunları ekledi, “Kartik Bhai sadece fiziksel olarak değil aynı zamanda zihinsel ve duygusal olarak da dönüşmek için elinden gelenin en iyisini yaptı. Tutarlılığı ve ateşli kararlılığı onu Chandu'dan hem gerçek hayatta hem de gerçek hayatta gerçek bir Şampiyona dönüştürdü. Can' Hepinizin bunu ekranda izlemesini ve perde arkasında yaptığım tüyleri diken diken eden şeyleri hissetmenizi beklemiyorum.”

Kabir Khan'ın yönettiği, Chandu Şampiyonu bir sporcunun azim ve kararlılığının öyküsünü anlatıyor. Kartik Aaryan, Chandu rolüne adım atıyor. Film, Hindistan'ın serbest stil yüzmede ilk Paralimpik altın madalya sahibi Murlikant Petkar'ın hayatına dayanıyor.

Bilmeyenler için bu işbirliği, Kartik Aaryan'ın yönetmen Kabir Khan'la yaptığı ilk projeye işaret ediyor.

Profesyonel cephede Kartik Aaryan en son Satyaprem Ki KathaKiara Advani'nin başrolünü paylaştığı film. Geçen yıl Ranbir Kapoor ve Shraddha Kapoor'un filminde de konuk oyuncu olarak yer aldı. Tu Jhoothi Ana Makkaar. Ayrıca kadroda Karan Johar'la isimsiz bir projesi var.

Bollywood'a ilk çıkışını Luv Ranjan'ın 2011 yapımı filmiyle yapan oyuncu Pyaar Ka Punchnamagibi pek çok filmde rol aldı Pyaar Ka Punchnama 2, Luka Chuppi, Guest Inn Londra Ve Sonu Ke Titu Ki Tatlı diğerleri arasında. Ayrıca Imtiaz Ali'nin filminde de rol aldı. Aaj Kal'ı seviyorum 2.