Karwa Chauth 2024: Sonakshi Sinha'dan Zaheer İkbal'e

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Sonakshi Sinha ve Zaheer Iqbal ilk Karwa Chauth'larını birlikte kutluyorlar ve bunu unutulmaz kılmak için çalışıyorlar. Pazar akşamı Sonakshi, kendisi ve kocası Zaheer Iqbal'in yer aldığı komik bir Haberyu paylaştı. Videoda Sonakshi'nin başında çiçekli bir aksesuarla poz verdiği görülüyor. Zaheer esprili bir şekilde “Ne yapıyorsun?” diye soruyor. Kendi aptallığına gülmeden duramayan Sonakshi, “Açım. Ne yapacağımı bilmiyorum” diyor. Sonra Zaheer'e “Aç değil misin?” diye sorar. Zaheer “Çok” diye yanıtlıyor. “Karwa Chauth'u neden tuttun?” Sonakshi sırayı Zaheer'e sorar. Zaheer, “Çünkü senin önünde yemek yeseydim beni öldürürdün,” dedi. Sonakshi'nin bundan sonra ne yapacağını tahmin edebilir misiniz? Videoyu paylaşan Sonakshi, “Yalnız ölmenize izin vermeyecek bir pat bulun… nedeni ne olursa olsun. Mutlu Karwa Chauth… ilkimiz.” Bir göz atın:

Oyuncu daha önce de kutlamalarından bir dizi fotoğraf paylaşmıştı. Sonakshi kırmızı sari içinde güzel görünüyordu. Ayrıca mangalsutra giydiği de görülebilir. Gönderiyi Instagram'da paylaşan oyuncu, “Bugün ve her gün Lambi Umar'ınız için dua ediyorum #MutluKarwachauth Bay Koca @iamzahero. Bırakın bu sonsuz sevgi sembolü – Mangalsutra'm, bağlılığımızın kalıcı bir hatırlatıcısı olsun.” Bir göz atın:

Sonakshi Sinha ve Zaheer Iqbal evliliklerini Özel Evlilik Yasası hükümlerine göre kaydettirdiler. Resmi tören, aktrisin Mumbai'deki yeni dairesinde gerçekleşti. Törenden fotoğrafları Instagram'da paylaşan Sonakshi, şunları yazdı: “Yedi yıl önce (23 Haziran 2017) tam da bu günde, birbirimizin gözünde sevgiyi en saf haliyle gördük ve ona tutunmaya karar verdik. Bugün o aşk tüm zorluklarda ve zaferlerde bize rehberlik etti… bu ana kadar… hem ailelerimizin hem de tanrılarımızın lütfuyla… artık karı kocayız. İşte sevgiye, umuda ve her şeye. şu andan itibaren sonsuza kadar birbirleriyle güzeliz.”

Bilmeyenler için Sonakshi ve Zaheer'in 2016'dan beri çıktıkları söyleniyor. 2022 yapımı Double XL filminde ekran alanını paylaştılar. Ayrıca geçen yıl Jodi Blockbuster adlı müzik Habersunda da yer aldılar.