bencede
Active member
Kaşarlı Patates Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 3 küçük patates
- 1 tane yeşil biber
- 1 tane kırmızı biber
- 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar
- 1.5 su bardağı su
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı toz biber
Not EkleTanımı Yazdır
- Patatesleri halka halka doğrayalım.
- Yağı, tuzu, suyu ekleyerek tencerenin kapağını kapatarak pişmeye bırakalım.
- Suyunu çeken patateslerin üzerine doğradığımız biberleri ekleyip yine tencerenin kapağını kapatalım.
- Biberler yumuşadıktan daha sonra kaşar peynirini ekleyelim.
- Eridikten daha sonra sıcak sıcak servis yapalım.