Katrina Kaif-Vijay Sethupathi'nin Filminin İlk Pazartesi Sonucu

SuGiBi

New member
Katrina ve Vijay filmden bir kare. (nezaketle: YouTube)

Yeni Delhi:

Katrina Kaif ve Vijay Sethupathi'nin filmi Mutlu Noeller gişede oldukça olumlu bir heyecan yaratıyor. Mutlu Noeller Katrina Kaif ve Vijay Sethupathi'nin beyazperdedeki ilk ortak çalışmasıdır ve aynı zamanda Sriram Raghavan'ın iki süperstarla ilk çalışmasıdır. Sacnilk'in raporuna göre, Sriram Raghavan'ın yönettiği film 4. günde 1,65 crore kazandı. Filmin Tamil versiyonu ₹ 20 lakh katkıda bulunurken, Hintçe versiyonu ₹ 1,45 crore'ye karşılık geldi. Genel olarak film, Fransız romanından uyarlanmıştır. Le Monte şarjı (Kafesteki KuşRapora göre, ₹11,38 crore (tüm dillerde) topladı. Sriram Raghavan'ın Mutlu Noeller Dhanush'unki gibi diğer Pongal/Sankranti sürümleriyle zorlu bir rekabetle karşı karşıya Kaptan Miller, Mahesh Babu'nun Guntur Kaaram ve Prasanth Varma'nın Hanu Adam.

Haberler'den Saibal Chatterjee filmle ilgili değerlendirmesinde şunları yazdı: “Gerçek anlamda, şeyler – ve yaşamlar – filmde yukarı ve aşağı hareket ediyor. Mutlu Noeller, ancak filmin kendisi muazzam derecede dengeli. Bitkinlik nadiren bu kadar tamamen hipnotiktir. Filmin kontrollü momentumu ve hatta ara sıra hız eksikliği, tasarımın ayrılmaz bir parçasıdır. Her kesme, her kamera açısı ve her engelleme, köşede tam olarak ne beklenmesi gerektiğini düşünmeden beklentiyi ve önseziyi artırır…Mutlu Noeller sarsıcı dönemeçleri ve dönüşleriyle Hitchcock'çu olduğu kadar, aşkın, sadakatin ve ihanetin dinamiklerine dair sürekli ve delici derecede duygusallıktan uzak ahlaki incelemesiyle de Rohmerci.”

Tanıtımlar sırasında Mutlu NoellerKatrina Kaif, Vijay Sethupathi ve Sriram Raghavan ile çalışma deneyimini paylaştı. Şöyle dedi: “İlk buluşmamızda üçümüz (Katrina, Vijay ve Sriram Raghavan) bir odada birlikteydik ve yakın zamanda Vijay Efendi'nin bembeyaz saçları ve beyaz sakalı olan bir fotoğrafını görmüştüm. Böylece odaya girdiğimde Ofiste ne bekleyeceğimi bilemedim ve onu bu şekilde gördüğümde 'oh vay be' dedim, bu gerçekten farklı bir bakış. Bu filmle ilgili benim için her şey; Sriram Sir ve Vijay Sir ile çalışmaktan son derece heyecanlıydım ve Bir odada bir araya geldiğimizde sanırım herkes kendi gibi geldi ve anında bağlantı kurabildik. Vijay efendim sahne hakkında konuşmaya başladığı anda büyüleyiciydi, bu şeyleri sahnede kullanan kişinin bu olduğunu düşündüm. çok benzersiz bir yol ve Sriram Sir'in yaptığı her şeye çok benzersiz bir bakış açısı var.”

Katrina Kaif ve Vijay Sethupathi'ye ek olarak, Mutlu Noeller Baş rollerde Radhika Apte, Sanjay Kapoor ve Aditi Govitrikar yer alıyor.