Katrina Kaif'in Vicky Kaushal'a Üçüncü Yıldönümlerinde Dileği Sevgi Dolu: “Dil Tu, Jaan Tu”

SuGiBi

New member
Bollywood'un favori çifti Vicky Kaushal ve Katrina Kaif, 9 Aralık Pazartesi günü üçüncü evlilik yıldönümlerini kutladılar. Üç yıl boyunca aşık çiftler için yüksek hedefler belirledikten sonra Katrina, onun için sevimli bir dilek yayınladı “dil“Ve”jaan“, kocası. Aktris daha önce hiç görülmemiş bir selfie paylaştı, aynı zamanda hem sevimli hem de şık görünüyordu. Fotoğrafta Katrina sarı bir kıyafet ve inek gözlükleriyle görülüyor, Vicky ise Aşk ve Savaş bıyıklı görünüyor ve rahat bir tişört giyiyor.

Katrina şu başlığı ekledi: “Yapacağım, evet yapacağım…” resim ve ardından kırmızı kalp emojisi. Altyazı, müzisyen Gürnazar'ın viral olan aynı adlı şarkısına dayanmaktadır.

Buradaki yazıya göz atın:

Fotoğraf yayınlanır yayınlanmaz internet kullanıcıları yorum kısmını yıldız çifte yönelik dilek ve sevgilerle doldurdu. Bir kullanıcı, “Onları romantik bir filmde görmek istiyorum” diye yazdı, bir diğeri ise şöyle yazdı: “haydi Hedefler” ve bir başkası da şu yorumu yaptı: “İkisi de birbirlerinden memnun. İkisini de bir filmde görmek istiyorum.” Bazıları da yorumlarda onlara Mutlu Yıllar diledi.

Vicky ve Katrina, 2021'de Rajasthan'da düzenlenen samimi bir düğün töreninde evlenmeden önce gizlice çıkıyorlardı. Vicky daha sonra Katrina'ya düğünlerinden sadece bir gün önce evlenme teklif ettiğini açıkladı. “Çok son dakikaydı. Herkes tarafından eğer evlenme teklif etmezsen hayatının geri kalanı boyunca bunu duymaya hazırlıklı olman gerektiği konusunda uyarılmıştım. Bunu bir gün önce yaptım. Aktör, Koffee With Karan'da “Düğün, arkadaşlar ve ailelerin gelmesinden hemen önce akşam yemeğiydi” dedi.

Vicky şu anda dönem dramasının post prodüksiyonu üzerinde çalışıyor. Çhava. Aynı zamanda Sanjay Leela Bhansali'nin de şutunu çekiyor. Aşk ve Savaş.