“Kelimenin tam anlamıyla bir Paspas Gibi Olurdum”

SuGiBi

New member
Görüntü Priyanka Chopra tarafından paylaşıldı. (nezaket: priyankachopra)

Los Angeles:

Aktör Priyanka Chopra Jonas, kocası Nick Jonas’la tanışmadan önce kalıplarını ve hatalarını anlamak için romantik ilişkilerine ara verdiğini söylüyor. Görünüşü sırasında Babanı ara Sunucu Alex Cooper ile podcast yayınına başlayan aktör, aşk hayatını ve bir noktada nasıl “ilişkiden ilişkiye” geçtiğini anlattı.

“İlişkiler arasında kendime hiç zaman ayırmadım… Sanırım çok çalıştım ve hep birlikte çalıştığım oyuncularla çıktım. Ve sanırım sadece nasıl bir ilişki olduğu hakkında bir fikrim olduğunu düşündüm. gibi olmalı ve bunu aramaya devam ettim ve hayatıma giren insanları bu ilişki fikrime sığdırmaya çalıştım” dedi 40 yaşındaki aktör.

Geriye dönüp bakıldığında, kale star, bazı ilişkilerinin gerçekten kötü bitmesine rağmen, çıktığı insanların “gerçekten harika” olduğunu söyledi.

“Eski erkek arkadaşımdan sonra ve kocamdan önce tam anlamıyla iki yıl ara verdim.

Ve büyük bir sebep vardı. O zamanlar Nick’le çıkmadım bile çünkü hatalarımı neden tekrarladığımı bilmem gerekiyor gibiydi.

Priyanka, “Hatanın tekrarlanması her zaman, bekçi olmam gerekiyormuş gibi geliyordu, her zaman işimi, işimi, toplantımı veya desteklendiğinden emin olmak için önceliğimi iptal etmenin sorun olmadığını hissediyordum,” dedi Priyanka.

Oyuncu, “gücü o kadar çarpık bir şekilde verme” fikrini normalleştirdiğini ve hiçbir zaman kendini savunmadığını söyledi. “Kelimenin tam anlamıyla bir paspas gibi olurdum ve ‘tamam, sorun değil’ gibiydim.” diye ekledi. Priyanka, bir ilişki biter bitmez yeni bir ilişkiye başlamanın kendisi için iyi olmadığını anladığını söyledi.

“Hayatımda öyle bir noktaya ulaştım ki, ne yapıyorsun? Sanki, bu noktada kendimi mahvetmeye başlıyorum, beni seçmem gerektiğinde, sanki yokmuşum gibi olmalıydım.” ailem ve kendimden, beni gerçekten seven insanlardan başka kimseye bir şey borçlu değilim.” , hedefleriniz ne ise, o zaman görünmezsiniz. Ve ilişkilerimde kendimi görünmez hissetmeye başladım” diye ekledi.

Priyanka, Aralık 2018’de Jonas ile evlendi. Çift, Ocak 2022’de kızları Malti Marie’yi dünyaya getirdi.