“Kendim Olduğum İçin Mutluyum”

SuGiBi

New member
Vijay Sethupathi basın toplantısında fotoğraflandı Mutlu Noeller.

Yeni Delhi:

Eğer günümüzün gerçek pan-Hint yıldızlarını sıralamak gerekirse Vijay Sethupathi en üst sıralarda yer alır. Sevimli kahramanı oynamaktan [and villain] Bollywood tarihinin en büyük hitlerinden birinde mükemmel kötü adam olmak için çok sayıda Tamil ve Telugu filminde – Javan – adam cesaretini defalarca kanıtladı. Ancak yakında çıkacak filminin tanıtım röportajında Mutlu NoellerVijay Sethupathi ayrıca başarılı bir yıldız olmanın pek de eğlenceli olmayan yanlarından bazılarını da paylaştı. Indian Express ile etkileşimde bulunan Vijay Sethupathi şunları söyledi: “Ana aisa merhaba tha, vücudu utandıran bahut kiya tha mujhe. Wahaan bhi kiya tha [I have faced a lot of body-shaming for the way I look. They – other industries – also did it]. Oldu ama iyi olan şu ki insanlar seni olduğun gibi kabul ediyor. Bugün nereye gitsem kabul ediliyorum, bu bir nimettir. İzleyicilerim sayesinde kendim olmaktan mutluyum. Bunu beklemiyordum, beklemiyordum” diyerek hayranlarından gelen yoğun sevgiye atıfta bulundu.

Vijay Sethupathi ayrıca, ilişkilendirilebilir ve rahat görünen basit moda seçimleriyle ilgili çevrimiçi sohbetlerden de bahsetti. Oyuncu, konuşmaların ve övgülerin kendisini artık etkilediğini ve moda seçimleri konusunda bilinçlenmesini sağladığını söyledi. “Bazen kostümlerime dikkat ediyorum çünkü içinde rahat ettiğim şeyi giymem gerektiğine inanıyorum. Bazen insanlar gösteriş yaptığımı söylüyor, bazen de çok basit olduğumu söylüyorlar. Chappal pehnega toh basit matlab kya [How is wearing slippers equal to being simple?] Ama bazen bunun da bilincine varıyorum. Etkinliklere gittiğimde çok güzel giyinmiş insanları görüyorum ve gerçekten bilinçli oluyorum. Bu yüzden çoğunlukla buluşmalara ve toplantılara gitmekten kaçınmaya çalışıyorum, aksi takdirde rahatım” dedi.

Hayranlara sürekli destekleri için teşekkür eden Vijay Sethupathi şunları ekledi: “Hayranların hayran olduğuna ve onların sevgisinin çok doğru olduğuna inanıyorum. Hayranlardan sevgi almak enerji içeceği gibidir. İnsanların sizi sevmesi, çalışmanızın insanlara ulaştığı, onların da işinizi anladığı ve gerçekten beğendikleri konusunda size umut verir. Taraftar kulüplerinden şunu anladım. Bu bana her zaman enerji veriyor.”

Vijay Sethupathi, Katrina Kaif'le birlikte görülecek. Mutlu NoellerSriram Raghavan'ın yönettiği. Hintçe ve Tamil dilinde eş zamanlı çekilen gerilim filmi 12 Ocak'ta sinemalarda gösterime girecek.