“Kendimde Çok Betty Görüyorum”

SuGiBi

New member
Khushi filmde Betty rolünde. (Nezaket: Zoya Akhtar)

Yeni Delhi:

Khushi Kapoor, Bollywood’daki ilk çıkışını yapmaya hazır. Archie’ler. İkonik Archie Comics’in Hintçe uyarlaması olan Zoya Akhtar’ın filminde Betty Cooper’ı canlandıracak. Günün erken saatlerinde düzenlenen bir etkinlikte Khushi, filmdeki karakteriyle bağ kurduğunu ve ikisinin birçok ortak noktası olduğunu açıkladı. Khushi şunları söyledi: “Sanırım kadroya alındık çünkü [there] Karakterlerimizde bizden o kadar çok var ki, Betty hakkında kendimde de gördüğüm çok şey var ve sanırım bunu onu oynadıkça daha çok keşfettim. Bence o çok tatlı ve empatik ama aynı zamanda bazen hassas ve gerçekten şefkatli olduğunu düşünüyorum ama bazen diğer insanların ihtiyaçlarını kendisinin önüne koyma eğiliminde olabiliyor… bu yüzden sanırım onun bazı yönleriyle özdeşleştim. daha çok oynadım.”

Etkinlik sırasında Khushi Kapoor, The Archies setlerinde aldığı “en iyi tavsiyeleri” de paylaştı. “Sanırım kulağa ne kadar klişe gelse de, aldığım en iyi tavsiye sadece eğlenmekti ve sanırım setteki herkes bir noktada bana bunu söyledi çünkü kendi kafama çok fazla girme eğilimindeyim… Bazen gergin oluyorum “Ama sanırım sadece rahatlamam ve eğlenmem söylendi” dedi.

Khushi Kapoor şöyle devam etti: “Zoya [Akhtar] özellikle de birçok kez olduğu gibi yanıma geldi ve senin Betty olman gerektiğini bildiğini, sadece eğlen ve öyle ol dedi ve sanırım bu beni daha da rahatlattı. Dürüst olmak gerekirse, işimi kolaylaştıran şeyin sadece bu desteğe sahip olmak olduğunu düşünüyorum… Bana özel olarak herhangi bir ipucu verip vermediklerini bilmiyorum ama onların sadece benimle bazı şeyleri konuşmaları ve yanımda olmalarının bana yardımcı olduğunu düşünüyorum. pay.”

Khushi Kapoor, büyük Bollywood çıkışından önce bile moda dünyasında ün kazandı. Genç yıldız için modada kural yok. “Bence bir şeyin içinde kendinizi iyi hissediyorsanız ve bir şeyi giymekten hoşlanıyorsanız, onu tamamen sahiplenmeli ve giymelisiniz. “Bence özgüven her kıyafeti yüceltebilir ve bence kendinizi iyi hissettiren her şeyi yapmalısınız” diye ekledi.

Archies, 7 Aralık’ta Netflix’te yayınlanacak. Bu aynı zamanda Amitabh Bachchan’ın torunu Agastya Nanda ve Shah Rukh Khan’ın kızı Suhana Khan’ın da ilk çıkışını simgeleyecek.