“Kendimi İyi Hissetmem Gerekti”

SuGiBi

New member
Resim X'te paylaşıldı. (nezaket: Ödenmemiş Zamanlar)

Malaika Arora kısa süre önce aktör Arbaaz Khan'dan boşandığını açıkladı. Çift, evliliklerinden 19 yıl sonra ayrıldı. Malaika, Pinkvilla ile son görüşmesinde ailesinden herhangi bir baskı görmemesine rağmen 25 yaşında evlenme konusunda samimi davrandı. Malaika'ya Taşınmak Star, “Bana 'Ah, bu yaşta evlenmelisin' denilen bir Haberin Detaylarıda büyüdüğümden değil. Bana hayatımı yaşamam, dışarı çıkıp eğlenmem, daha fazla insanla tanışmam ve daha fazla ilişki kurmam söylendi, bunların hepsi bana söylendi. Ama aklıma ne geldi bilmiyorum, 22-23'e kadar evlenmek istediğimi söyledim. Kimse beni zorlamadı ama şu anda yapmam gereken şey buydu çünkü o anda sahip olduğum en iyi seçenek buydu.”

Arbaaz Khan ile yollarını ayırma kararı hakkında konuşan Malaika Arora, “Boşanmaya karar verdiğimde sektörde boşanıp hayatına devam eden çok fazla kadın olduğunu düşünmüyorum. Kişisel gelişimim ve seçimim açısından, eğer çocuğumu mutlu etmek ve çocuğumun kendi alanında gelişmesini sağlamak istiyorsam, kendimi iyi hissetmem gerektiğini hissettim. “Ben de öyle yaptım.”

Malaika Arora, herkesin boşanmayı küçümsemesine rağmen kendisi için bunun “etrafımdaki herkesi mutlu etmenin yerleşik ve mutlu” hissetmeyle ilgili olduğunu ekledi. Her şey benimle başlıyor.”

50 yaşındaki oyuncu, bir yayının kıyafetinin maliyetinden bahsettiği ve çok çirkin yorumlar yaptığı bir olayı anlattı. “Birisi giydiğim bir şeyin ne kadar pahalı olduğuna dair saçma bir yazı taşımaya karar verdi ve 'Açıkçası bunu karşılayabiliyor çünkü yüklü bir nafaka alıyor' dedi ve ben de dehşete düştüm. Malaika Arora, “Hayatta ne düzeyde olursanız olun, hiçbir fark yaratmaz” dedi.

Malaika Arora, 1997 yılında Arbaaz Khan ile evlendi. İkilinin yolları 2017 yılında ayrıldı. Çiftin bu evlilikten Arhaan Khan adında bir oğulları var. Şu anda Malaika Arora ve Arjun Kapoor 5 yıldan fazla bir süredir çıkıyorlar. Bildirildiğine göre 2018'de çıkmaya başladılar ancak 2019'da Arjun'un doğum gününde bunu Instagram'da resmileştirdiler.

Malaika Arora, hit parçalardaki büyüleyici dans performanslarıyla ünlüdür. Chaiya Chaiya, Munni Badnaam Hui, Anarkali Disko Chali, Ve Merhaba Merhaba, diğerleri arasında. Kariyerine model olarak başladı ve daha sonra VJ'liğe geçti. Yıllar boyunca pek çok önde gelen dans gösterisinde jüri olarak görev yaptı. Hindistan'ın En İyi Dansçısı, Baliye'ye, Hindistan'ın Yeteneği Var, Ve Jhalak Dikhhla Jaa. Malaika Arora, bir yoga stüdyosu işletmek, bir giyim markası yönetmek ve yiyecek dağıtım platformu da dahil olmak üzere çeşitli girişimlerde bulunuyor.