Kennedy Gösteriminde Sunny Leone’nin Görkemine Bakın

SuGiBi

New member
Bu fotoğrafı Sunny Leone paylaştı. (nezaket: sunnyleone)

Yeni Delhi:

Bu, Sunny Leone’nin yılı ve sahibi o ve nasıl. Bollywood oyuncusu Sunny Leone, muhteşem bir bordo kadife elbisesiyle Cannes Film Festivali’nde muhteşem bir çıkış yaptıktan sonra, filminin gösteriminde kırmızı halıda yürüdü. kennedy dökümlü, yüksek yırtmaçlı pastel bir elbise içinde. Oyuncu eşlik etti kennedy yönetmen Anurag Kashyap ve rol arkadaşı Rahul Bhat dramatik bir giriş yaparken. Fotoğraflarını Instafam hesabından paylaşan oyuncu, “# yılının dünya prömiyeri” yazdı.kennedy ve Hint sinemasını temsil etmekten daha fazla gurur duyamazdım. Kendim ve tüm ekip için harika bir an!”

İşte Sunny Leone’nin o paylaşımı:

Perşembe günü Sunny Leone, hayranlarına yönetmen Anurag Kashyap ve rol arkadaşı Rahul Bhat ile birlikte oynadığı bir fotoğrafını da gösterdi. kennedy. Görüntüleri paylaşan Sunny Leone, yönetmenine ve rol arkadaşına kariyerinin şimdiye kadarki “en gururlu anının” bir parçası oldukları için bir teşekkür notu yazdı. Sunny Leone’nin içten notunda, “Kariyerimin şimdiye kadarki en gurur verici anı! Bu an için teşekkürler Anurag Kashyap! Ve bu harika performansta ekranı sizinle paylaşmama izin verdiği için Rahul Bhat! İkinizi de seviyorum!”

Sunny’nin sağlıklı gönderisine bir göz atın:

Çarşamba gecesi, meni yıldız ilk çıkışını prestijli film festivalinde bordo kadife bir elbiseyle yaptı. Oyuncu, saçlarını açık tutarken minimal takılar takarak görünümünü tamamladı.

İşte Sunny’nin büyük, şişman Cannes’daki ilk görünüşü:

j4rbf23

(Resim Nezaketiyle: Getty Images)

Oyuncu, kırmızı halı anından önce PTI ile yaptığı bir röportajda, seçmelere nasıl geldiğini açıkladı. kennedy ve sonunda rolü aldı. “Orada on kişi oturuyordu. Seçmeleri yaptım. Yönetmen senin rol için uygun olduğunu söyledi ve sonra diğerlerine dönüp ne hissettiklerini sordu. Bu gerçek bir sınavdı” dedi. Sunny ekledi.

Oyuncu sözlerine şöyle devam etti: “Dün gece sinsice yönetmenin kararını vermiş olduğunu öğrendim. Muhtemelen seçmelere geleceğimden emin değillerdi. Bollywood’daki birçok oyuncu belli bir seviyeye geldikten sonra ekran testi yapmıyor. “

Salı günü aktris, yönetmen Anurag Kashyap ile filminin biletlerinin satıldığını belirten bir fotoğraf da yayınladı. kennedy Bu yılki Cannes Film Festivali’ndeki büyük galasından önce “dakikalar içinde tükendi”. Altyazıda, “Filmimiz Kennedy resmi biletleri! Dakikalar içinde tükendi… Çok gurur verici.”

Buradaki gönderiye bakın:

Bu arada, Cannes’daki diğer Hintli katılımcılar arasında Aishwarya Rai Bachchan, aktörler Mrunal Thakur, Vijay Varma, Sunny Leone, Sara Ali Khan, Urvashi Rautela, Mouni Roy ve Aditi Rao Hydari yer aldı. Anushka Sharma’nın da kırmızı halıda yürümesi bekleniyor.