‘Keşke ölsem’ diyen Ece Üner koronavirüse yakalandı!

Aslıhan

Active member
Ünlü sunucu Ece Üner, geçtiğimiz günlerde kendisini eleştirenlere toplumsal medya hesabından ateş püskürdü. Kendisine “Ece Üner epeyce bilgisiz bayan, keşke ölse” formunda beddua eden Üner, koronavirüse yakalandı.

Eski haber spikeri, şimdilerde gündüz nesli programı sunan Ece Üner, Covid-19’a yakalandı. Twitter hesabından kendisini eleştirenlere karşı ettiği bedduadan daha sonra Ece Üner, pişmanlığını lisana getirdi.

“ECE ÜNER ÇOK BİLGİSİZ, KEŞKE ÖLSE” DEMİŞTİ!

Son vakit içinderda internet ortamında sıkça karşımıza çıkan Ece Üner, 3 yıl evvel konuk olduğu Aslı Şafak’ın programında şu kelamları söylemişti:

“Psikolojide bir kural varmış; 3 dakikadan fazla bir arbede uzuyorsa ve birisi sıkıntıyı uzatıyorsa o seninle ilgili bir sorun değildir. O, onunla ilgili sorunmuş. Bunu anladığın andan itibaren aslına bakarsanız aydınlanıyorsun. Vay bana nasıl söylenir, vay beni sevmiyor mu, beni aşağılıyor mu, beni aldatıyor mu? Sen değilsin kardeş sorun. Egonu öldür. Ego aslına bakarsanız epey büyük bir düşman.”

tekrar gündeme gelen Üner’in kelamları vatandaşlar tarafınca eleştirilirken ünlü sunucu “Bu Ece Üner hayli bilgisiz bir bayan keşke ölse. Vallahi sıkıntı tasa kalmaz memlekette” paylaşımıyla tenkitleri ti’ye almıştı.

“SON BEDDUAYI ETMEYECEKTİM, TESTİM MÜSPET ÇIKTI”

Testinin müspet çıktığını Twitter hesabından paylaşan 40 yaşındaki ünlü isim, “Son bedduayı etmeyecektim, testim müspet çıktı” kelamlarıyla pişmanlığını lisana getirdi. Paylaşımının devamında Üner, “Sağlığınızın değerini bilin. Gerisi bomboş. Tüm geçmiş olsun dileklerine epey teşekkür ederim” dedi.