“Keşke Seninle Son Bir Dans Edebilseydim”

SuGiBi

New member
Babil Khan bu görseli paylaştı. (nezaket: BabilKhan)

Yeni Delhi:

Babil Khan, merhum babası Irrfan Khan'ın anısına yürekleri eriten bir gönderi paylaştı. Babil, baba-oğul ikilisinin kışın en güzel kıyafetleriyle görülebildiği bir fotoğraf paylaştı. Bir teknede dururken görülebilirler. İrfaan'ın yana baktığı, Babil'in ise uzaklara baktığı görülüyor. Babil Khan notuna şu sözlerle başladı: “Kimse onu benim kadar tanımadı, kimse beni onun kadar tanımadı. Söylemesi kolay, onu özlemek kolay. Rahatsız olup onu kaybettiğim için ağlamak kolay. Kolay. ” Devam etti, “Ne zor biliyor musun? Beni her gördüğünde coşkuyla “BABILUUUU!!!” diye bağırırken sesindeki coşkuyu hatırlamak. O zaman hatırlamak ne kadar acı verici olurdu. Çekimlerde olmadığı çorak zamanlar boyunca onu kaybetmek… Senaryosunu okurken yanağını kaşıdığımda sakalının parmaklarımda nasıl hissettiğini ya da parmak uçlarımın nasıl dinlendiğini hatırlamak imkansız. kestirdiğinde göz kapaklarına hafifçe vuruyordu Sesi son derece derindi ama yine de bende yumuşak bir duadan başka bir şey uyandırmıyordu, kişinin içinden ancak dış bir güç varoluşsal tedirginliklerini dinginliğe kadar sakinleştirdiğinde yükselebilecek bir dua. “

Babil notunu şu sözlerle bitiriyor: “Keşke seninle son bir dans edebilseydim. Ve şunu da söyleyeyim ki, senin derslerin olmasaydı asla hayatta kalamazdım.” Seni arayacağım. Seni tekrar bulacağım. Bir yerlerde. Ötesinde.”

Archana Puran Singh, yorum bölümünde şöyle yazdı: “Hem yürek ısıtan hem de yürek burkan… ikisi de Babil. Sana sevgiler. Ve onun sonsuz huzur içinde yattığını ve sana olan sevgisinin sonsuz olduğunu bilmekle teselli bulman için dua ediyorum.” fazla.” Buradaki gönderisine bir göz atın:

Bu yıl Irrfan Khan'ın doğum gününde Babil, onun nostaljik bir fotoğrafını paylaştı ve şöyle yazdı: “Kendi doğum gününü her zaman unutan bir adamı kutluyorum.”

Başka bir sefer anne ve babasının birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşıp şunları yazdı: “..ama her zaman en acı veren şey, veda etmek için bir dakika bile ayırmamaktır. Ondan öğrendiklerim için babama hiçbir zaman teşekkür edemedim. ona, onun dersleri olmasaydı asla hayatta kalamayacağımı söyle.”- gerçekten bu diyaloğun bibliyografyasından bahsetmeme gerek var mı?” Bir göz atın:

Irrfan Khan, 29 Nisan 2020'de Mumbai'deki bir hastanede öldü. Birkaç ay boyunca tümörle mücadele etti ve Londra'da tedavi gördükten sonra Mumbai'ye döndü. Irrfan Khan'ın eşi Sutapa ve oğulları Babil ve Ayan hayatta kaldı. Babil Khan ilk oyunculuk deneyimini Triptii Dimri, Swastika Mukherjee ve Varun Grover'ın başrollerini paylaştığı Qala filmiyle yaptı. Anvita Dutt'un yönettiği film Netflix'te gösterime girdi.