Khatron Ke Khiladi 13: Bu Yılın Yarışmacılarıyla Tanışın

SuGiBi

New member
tanışmak Khatron Ke Khiladi 13 yarışmacılar (nezaket: rohitboseroy)

Yeni Delhi:

Khatron Ke Khiladi 13. sezon yarışmacıları Güney Afrika’da Cape Town’u ve nasıl ele geçiriyor. Dublör tabanlı realite şovunun galası öncesinde 14 yarışmacı, günlük güncellemelerle hayranların heyecanını yüksek tutmaya çalışıyor. Film yapımcısı Rohit Shetty’nin ev sahipliğinde, Khatron Ke Khiladi tehlikeli ve zorlu görevlerde birbirleriyle yarışan ve korkularını yenen seçilmiş ünlüleri gösterir. Yarışmacıların gala yaparak hatıralar biriktirdiği Cape Town’da yeni sezon çekimleri şimdiden başladı. Cumartesi günü, Rohit Bose Roy, ortak katılımcılarla bir dizi fotoğraf yayınladı ve şunları yazdı: “Kuch khaas hai, hum sabhi mein (hepimizin içinde özel bir şey var)!”

Albümde ayrıca Shiv Thakare, Sheezan Khan, Daisy Shah, Archana Gautam, Ruhi Chaturvedi, Anjum Fakih, Soundous Moufakir, Anjali Anand, Nyrraa Banerji, Arjit Taneja, Dino James, Rashmeet Kaur ve Aishwarya Sharma yer alıyor.

Rohit Roy’un paylaşımına tepki gösteren Shiv, Arjit ve Sheezan gibi diğer yarışmacılar yorumlar bölümüne kırmızı kalp ve ateş ikonları attı. Bir göz at:

Diğer ünlüler de kendilerinin çarpıcı fotoğraflarını paylaşıyorlar. Khatron Ke Khiladi 13 ayarlamak. Sheezan Khan, bu mutlu fotoğrafını ilham verici bir metinle altyazı olarak paylaştı.

Ana parinda kyun banu… mujhe aasman banna hai (gök olmak isterken neden kuş olayım)?” Shiv Thakare’nin son gönderisindeki başlığı okuyun.

Daisy Shah’ın Cape Town’dan her girişini seviyoruz:

Gösteri için Güney Afrika’ya uçmadan önce Rohit Roy, ağabeyi Ronit Bose Roy’un yarışmacılar arasından seçilmesine nasıl tepki verdiğini ve Liger oyuncusunun kendisine ne gibi tavsiyelerde bulunduğunu açıkladı. ETimes’a konuşan Rohit, “Arre, htepki ekdum jhakaas oldu! Onun tavsiyesi, şov için ayrılmadan önce kendinizi geliştirmek ve çekirdeğinizi güçlendirmek için çalışmaktı. Kyunki ana itna genç hoon, ke peeth my dard toh rehta he hai… Zıplamak, binalara tırmanmak gibi tüm gösterileri kolayca yapabileceğimi düşünüyor. Onun tavsiyesi sayesinde geçen haftadan beri çekirdek bölgemi güçlendirmeye çalışıyorum. gittiğimde beni iyi durumda tutacak Khatron Ke Khiladi 13.