Kiara Advani, Kocası Sidharth Malhotra’nın Kayınvalidesi Dediğini Açıkladı

SuGiBi

New member
Sidharth, Kiara’nın ailesiyle birlikte. (nezaket: kiaraaliaadvani)

Yeni Delhi:

Karan Johar’ın yeni konukları Karanlı Kahve 8 vardı Şehvet Hikayeleri Başrollerde yer alan Kiara Advani ve Vicky Kaushal bize özellikle kişisel yaşamlarıyla ilgili yeni sohbetler sundular. Hem Kiara hem de Vicky, kayınvalideleriyle “buzun nasıl kırıldığını” anlattı. Kiara Advani, “Yani benim için her şey çok organik bir şekilde gerçekleşti. Düğünden sonra onların evindeydim ve teyze gibiydim. O da artık teyze yok, anne dedi. İlk birkaç seferde şöyleydim: , tamam ama sonra bu bana çok doğal geldi. Annem, annesine anne dediğimi duyunca, o da şöyle dedi, ben bile anne olarak çağrılmak istiyorum. Ben de Sid’e söyledim, ailem de çok genç. Onlar gibiler … Neredeyse… kadar genç (Kiara, Karan Johar’a bakarak dedi).” Sözünü kesti ve “Cesaret etme” dedi.

Şöyle devam etti, “Hikâyemin geri kalanını bilmek ister misin? Onlara anne ve baba demiyor. Bunlar MIL ve FIL. Babam zaten düşünüyor… Kendisinin kardeş olduğunu düşünüyor. Çünkü aynı… Bu 50’ler meselesi . Ama gerçekten çok genç olduklarını düşünüyorum.”

Bölüm sırasında Kiara Advani ayrıca Sidharth Malhotra’nın kendisine Roma’da nasıl evlenme teklif ettiğini anlattı. Şerşaah çizgiler. “Sid’in o bölüme ne zaman geldiğini biliyorsun (geçen yılın Karan’lı Kahve Bölüm), bana evlenme teklif ettiği Roma’dan yeni dönmüştük. Ailem orada değildi. Ben ve ailemle birlikte ilk aile tatilimizdi. Onun önereceği konusunda biraz eğilimim vardı. Ona ailemle konuşman gerektiğini söyledim ve o da benimle dalga mı geçiyorsun dedi. Dedim ki evet önce siz onlara sorun ve izinlerini alın, bunu doğru şekilde yapalım. Mutlu olacaklar. Annem ne yazık ki KOVİD hastası olduğundan bizimle seyahat edemedi. Ben de ailesiyle birlikte gittim” dedi o günü hatırlatarak.