Kiara Advani neden başlangıçta Sidharth Malhotra'yı sadece 'iyi görünümlü bir çocuk' düşündü

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Kiara Advani ve Sidharth Malhotra'nın sevgisi setlerde çiçek açtı ShershaahFilm 12 Ağustos 2021'de tiyatroda yayınlandı.

Muhabbet kuşları 7 Şubat 2023'te evlendi. Çoğunlukla evliliklerine kadar ilişkilerini sararlardı. Etkinliklerde birden fazla zaman tespit edildikleri ve tatillere çıktıkları için birbirlerini gördükleri biliniyordu.

Filmfare ile eski bir röportajda, 2022'de tekrar çevrimiçi olarak ortaya çıkan Kiara, Sidharth Malhotra'nın sadece 'güzel bir yüz' olduğunu düşündüğünü açıklamıştı.

Dedi ki, “Bir aktör olarak, işini sevdim Gölü Hase Toh Faz Göl (2014), Kapoor ve Oğullar (2016) ve diğer birkaç filmi. Ama onunla çalıştıktan sonra, pek çok insana göstermediği bir taraf olduğunu fark ettim ya da öyle olsa bile, bence bu henüz onunla çalışmayan insanlar tarafından keşfedilmedi. Hey, monitörün arkasında, sohbet eden ve ürpertici birisi değil. Sette eğlenceli ama sürekli onunla bir oyunculuk koçu olmayı seviyor. Daha önce güzel bir yüzün ne olduğunu düşündüm. “

Sidharth'a gelince, aktör Kiara'nın fillu olmayan havasını beğendi. Gerçekten onun için çok ferahlatıcı olan buydu.

Malhotra, “Bu ferahlatıcı buluyorum. Belki de bu Haberin Detaylarıdan kendim gelmediğim için. Delhi'deki işçi sınıfı, orta sınıf Punjabi evinden geliyorum. Burası bağladığımız yerdir – ya da işimize karşı tutum oldukça benzerdir.

Çalışma cephesinde, Sidharth Malhotra en son 2024 filminde izlendi Yodha. Kiara Advani son göllerdi Oyun değiştirici Ram Charan ile, bu yılın başlarında.