Kim Kardashian: Elbiseye girebilmek için 3 haftada 7 kilo verdim

SuGiBi

New member
Kim Kardashian: Elbiseye girebilmek için 3 haftada 7 kilo verdim Kim Kardashian, Marilyn Monroe’nun ikonik elbisesini Met Gala’da giyebilmek için üç haftada 7 kilo verdiğini itiraf etti.

Ünlü yıldız, birinci denemede ikonik elbiseye uymadığını fark ettiğinde ağladığını, lakin elbiseyi Met Gala kırmızı halısında birkaç dakikalığına giyebilmek için kilo vermeye devam ettiğini söylemiş oldu.

Kardashian, katı bir diyete girdiğini ve üç hafta boyunca ‘karbonhidrat ve şeker’ yemediğini söylemiş oldu.

KENDİMİ AÇ BIRAKMADIM ANCAK ÇOK KATIYDIM

3 hafta ortasında 7 kilo verdiğini söyleyen Kim Kardashian, “Günde iki sefer sauna kıyafeti giyip, koşu bandında koşup, şeker ve karbonhidratları kestim ve yalnızca zerzevat ve protein yedim. Kendimi aç bırakmadım lakin epeyce katıydım.” dedi.

Twitter’da pek epey kullanıcı Kim Kardashian’ı çok kilo kaybı ve galadan daha sonra karbonhidrat yüklemesi hakkında açıkça konuştuğu için eleştirdi.

Kim Kardashian, Met Gala’dan daha sonra düzenlenen partide Marilyn Monroe’nun ikonik elbisesiyle fotoğraf çektirdikten daha sonra diyetini bozarak pizza ve çörek yedi.