Kıraç Kuruçeşme sahnesinde açıklama yaptı: Ben vatan için yazdım…

Aslıhan

Active member
Rock müziğin sevilen isimlerinden Kıraç, Kuruçeşme sahnesinde sevenleriyle buluştu. Ünlü isim sahnede dakikalarca alkışlandı.

Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde evvelki akşam Türk rock müziğin kuvvetli ismi Kıraç sevenleriyle buluştu.

Sahneye “Talihim Yok Bahtım Kara” müziğiyle çıkan Kıraç, hayranları tarafınca dakikalarca alkışlandı. Türk Rock Müziği’nin başarılı ismi, “bu biçimde bir konser uzun vakittir yapmamıştık. Kuruçeşme’yi özlemişiz. Boğazın tabanında fazlaca hoş bir atmosfer. Rüzgara karşın hayli hoş bir seyirci var” kelamlarıyla hislerini lisana getirdi.

“VATAN İÇİN YAZDIM”

Kıraç, konserin akabinde basın mensuplarıyla bir ortaya geldi. Sanatçı, geçtiğimiz aylarda A Ulusal Grup için bestelediği marş hakkında konuştu: “Sosyal medyada küçük bir kitle güya tüm Türkiye bunu konuşuyormuş üzere davrandı. O marşı 12 yıl evvel yazmıştım. Çok saçma tenkitler aldı. Cumhuriyete ve epey sesliliğe sahip çıkacağız. Ben polisler, basketbol kadrosu, jandarma, hepsi için marş yazdım. En kıymetlisi ise vatan için yazdım.”

‘UMARIM BİR DAHA KAPANMA OLMAZ’

Kıraç, 1.5 yıl ortadan daha sonra bir daha sahne aldığı için memnun olduğunu söylemiş oldu: “Umarım tekrar kapanma olmaz. Müzisyen arkadaşlarım için hayati durumlar oldu. Geçmişe dönmemek lazım. Umarım bunu en kısa vakitte aşarız.”