Kriti Sanon, Söylentili Erkek Arkadaşı Kabir Bahia'nın Aile Düğününde Görüldü. İnternet Patlıyor

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Kriti Sanon ve Kabir Bahia'nın ilişkisine dair söylentiler, gizli bir tatilden fotoğrafları ortaya çıktığından beri internette dolaşıyor. Pazartesi günü bir reddit kullanıcısı daha önce görülmemiş bir fotoğraf paylaştı. Resimde Kriti, Kabir Bahia'nın aile etkinliğinde görülebiliyor. Pastel renkli bir takım elbise giyen Kriti'nin gelinin arkasında oturduğu görülüyor. Bir çift siyah tonla bir stil çizgisi ekledi. Başlıkta şu yazıyordu: “Kabir Bahia'nın kardeşlerinin bir aile düğünü hikayesinde Kriti ve Kabir Bahia görüldü. 2025'te düğün çanları mı çalıyor? (O kadar ciddi mi?)” Yorum bölümü çeşitli açıklamalarla doluydu. Bir kullanıcı şöyle yazdı: “Görünüşe göre o büyük bir fboy. Bir aile düğünü bana da oldukça ciddi geliyor, ama asla bilemezsiniz.” Başka bir yorumda ise “Umarım öyledir. Kriti sorunsuz, sevimli bir kıza benziyor.” Başka bir yorumda şöyle yazıyordu: “Bu fotoğrafın estetiğini bazı nedenlerden dolayı seviyorum.” Bir göz atın:

Kabir Bahia'nın erkek kardeşinin bir aile düğünü hikayesinde Kriti ve Kabir Bahia'yı gördüm. 2025'te düğün çanları mı çalacak? (O onun kadar ciddi mi?
byu/BollyLOVER1 inBollyBlindsNGGossip
Kasım ayında Kriti, kendisinin ve Kabir'in plaj tatilinden çekilmiş sevimli bir selfiesini paylaştı. Resimde, söylentiye konu olan çiftin en güzel gülümsemelerini sergilediği görülüyor. Kriti bralet üzerine beyaz ipek bir gömlek giyerken, Kabir siyah tişörtle görülüyor. Fotoğrafı paylaşan Kriti, “Doğum günün kutlu olsun K. Masum gülüşün hep canlı kalsın.” yazdı.

Kriti Sanon, Temmuz ayında doğum gününde Kabir ile Yunan adası Mykonos'un pitoresk yerinde görüldü. Pembe bir üst ve şort giyen Kriti ve Kabir, Yunanistan'daki bir parti mekanında eğlenirken görülüyor. Mekandan fotoğraflar reddit'te paylaşıldı. İnternet resimlere anında tepki verdi. Bir kullanıcı şöyle yazdı: “Kabir'i takip ettim. Birleşik Krallık'ta yaşıyorum ve (sadece) onun Instagram profiline baktığımda kendisi için iyi durumda olduğunu söyleyebilirim. Ona teşekkür ederim! O aynı zamanda yakışıklı bir adam.” Başka bir kullanıcı şöyle yazdı: “O onun için çok iyi yaşıyor.”

Kriti Sanon, Hint film endüstrisinde ilk çıkışını Sabbir Khan'ın Heropanti'sinde (2014) Tiger Shroff ile yaptı. Kriti, Bareilly Ki Barfi ve Mimi gibi filmlerdeki performanslarıyla büyük beğeni topladı. Geçen yıl Mimi'deki muhteşem performansıyla Ulusal Ödül (En İyi Kadın Oyuncu) kazandı. Kriti Sanon da artık yapımcı. Kendisinin ve Kajol'un yer aldığı ilk yapımı Do Patti seyirciden övgü toplamadı. Kabir Bahia, İngiltere merkezli bir iş adamıdır. Kriti Sanon'un sosyal medya gönderisine sık sık yorum yapıyor