“Küçük Prenses” Aaradhya’ya, Baba Abhishek Bachchan’dan Sevimli Bir Doğum Günü Dileği

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram’da paylaşıldı. (Nezaket: bachchan)

Yeni Delhi:

Abhishek Bachchan’ın bugün 12 yaşına giren kızı Aaradhya için doğum günü dileği internetteki en tatlı şey olabilir. Baba Abhishek Bachchan, özel günü kutlamak için hayranlarına, babasının kolundayken her zamanki gibi güzel beyaz bir elbiseyle sevimli görünen küçük Aaradhya’nın nostaljik bir resmini ikram etti. Abhishek Bachchan fotoğrafın yanına tatlı bir mesaj yazdı: “Doğum günün kutlu olsun küçük prensesim! Seni en çok seviyorum.” Abhishek Bachchan’ın “küçük prensesi” için neler paylaştığına bir bakın.

Geçen yıl Abhishek Bachchan, kızı Aaradhya’ya bu resmi paylaşarak dilek dilemiş ve gönderiye şu başlığı eklemişti: “Doğum günün kutlu olsun küçük prensesim! Seni en çok seviyorum.”

Ağustos ayında Aaradhya’nın bir okul etkinliğinde çekilmiş Habersu sosyal medyada viral oldu. Klipte genç, okul üniforması giymiş, elinde gitar tutarken arkadaşlarıyla etkileşime giriyor. Klibi paylaşan Aaradhya’ya özel bir hayran sayfası, “Geçen ayki okul etkinliğinden Aaradhya’ya küçük bir bakış!” dedi.

Annesi Aishwarya Rai Bachchan’ın Instagram zaman çizelgesinde düzenli olarak yer alan Aaradhya Bachchan, en son Aishwarya Rai Bachchan’ın medya önünde 50. yaş gününü kutlarken görüldüğü bir etkinlikte annesiyle birlikte fotoğraflandı. Aishwarya pastayı kestikten sonra onlara “Teşekkür ederim. Benim için şarkı söylediniz. Çok teşekkür ederim” dedi. Onlara doğru öpücükler gönderdi. Aishwarya’nın annesi ve kızına bir parça pasta yedirdiği görülüyor. Aaradhya’nın pasta kesme töreninin ardından annesine sarıldığı görülüyor. Bir parça pasta yemesi istendiğinde Aishwarya’nın “Karwa Chauth için oruç tutuyorum. Şu anda yiyemem” dediği duyuluyor.

Haberler'den Son ve Son Dakika Haberleri

Umrao Jaan, Guru, Kuch Naa Kaho ve Raavan’ın rol arkadaşları Abhishek ve Aishwarya, 20 Nisan 2007’de evlendiler. Çift, 2011 yılında kızları Aaradhya’yı dünyaya getirdi.