Kushal Tandon'un “muhteşem” kız arkadaşı Shivangi Joshi için doğum günü isteği böyle hediye sarılı geldi

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Televizyon oyuncusu Shivangi Joshi bugün 27. doğum gününü kutluyor. Özel günlerde aktris erkek arkadaşı Kushal Tandon'dan tatlı bir doğum günü dileği aldı. Instagram hikayelerinde aktrisin solo bir resmini paylaştı.

Görüntüde Shivangi bir sahil restoranında oturuyordu. Saçında bir çiçek bulunan basılı, basılı bir elbiseydi. Başlıkta Kushal, “Mutlu yıllar, muhteşem, elmas gibi parlamaya devam et.” Bu yüzden heyetinde Shivangi Dagged.

Mart ayında, Shivangi Joshi Kushal Tandon için tatlı bir doğum günü dileği kaleme aldı. FYI: Aktör 28 Mart'ta 40 yaşına girdi.

Instagram'da Kushal ile bir resim dizisi paylaşan Shivangi, “Mutlu yıllar, Kushal Tandon. Size harika bir gün ve inanılmaz bir yıl diliyorum.

“Ve elbette, hile yemekleriniz bu yıl daha da lezzetli olsun, çünkü eğer biri onları kazanmışsa, bu sensin! Çok aşk.”

Kushal Tandon, geçen yıl Ekim ayında Shivangi Joshi ile olan ilişkisini doğruladı. Hindistan Time ile yaptığı röportajda, aktör aşık olduğunu itiraf etti.

Hey, “Şu anda evlenmiyorum, ama kesinlikle aşığım. Çok yavaş alıyoruz. Annem umutsuzca beni evli görmek istiyor ve unka Bas Chale Meri Shadi Aaj Merhaba Karwa de (eğer varsa, beni bugün kendisi evlendiriyorsa).

Kushal Tandon, projelerdeki çalışmalarıyla bilinir. Beyhadh, Bebakee Ve EK Hazaron Meri Behna Hai. Shivangi Joshi ise şovların hangi kısmı gibi Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, Balika Vadhu Ve Bekaboo.

Çift televizyon dizisinde ekran alanı paylaştı Barsatin: Mausam Pyaar Ka.