“Kuzey'i, Güney'i unutun… Bu Gerçek Bir Pan Hindistan Filmi”

SuGiBi

New member
Bir kare Kalki 2898 AD.(kaynak: YouTube)

Delhi:

Nag Ashwin'in başyapıtı Kalki 2898 ADsadece gişede hüküm sürmekle kalmadı. Aynı zamanda ülke çapındaki film yıldızlarından da büyük beğeni topladı. Arjun Kapoor, filmi seven yıldızların uzun listesine yeni katıldı. Arjun Kapoor, Instagram hikayesinde şöyle yazdı: “Kalki – Oyun değiştirici! Nag Ashwin'den ne sinematik bir vizyon. Nesiller boyunca uzanan bu destansı, kapsamlı destanı görsel olarak ele alışınıza saygı duyuyorum…sadece 1 Amitabh Bachchan var ve Ashwatthama olarak hayranlık uyandırıcı.”

Arjun ayrıca filmin başrol oyuncusu Prabhas'a da bir selam gönderdi. Ayrıca onun performansı için de tezahürat etti. Fanny'i Bulmak Ve Singham Tekrar yardımcı oyuncu Deepika Padukone. “Prabhas Sir, her zaman sevdiğimiz sevimli asi olmaya devam ediyor. Deepika Padukone çok fazla onur katıyor ve bunun gerçek kalbi.” diye yazdı.

Arjun notuna şunları ekledi: “Kamal Haasan Bey, onu 2. bölümde tüm ihtişamıyla görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum (spoiler uyarısı). Tüm konuk oyunculara, takım oyuncusu oldukları ve yolculuğun tadını çıkardıkları için herkesi kutluyorum. Bu destanın ve sürükleyici hikayenin bir parçası olan her teknisyene selam olsun. Ama son olarak bu vizyonu destekleyip sonuna kadar götürdükleri için yapımcılara. Hint sinemasının böyle büyümesini görmek beni gururlandıran sinematik bir deneyim… Kuzey, Güney, Doğu, Batı'yı unutun, bu destansı boyutlarda gerçek bir Pan Hindistan filmi.”

Arjun Kapoor şöyle yazmış:

Haberler'de Son Dakika ve Haberler

Yıldızlarla dolu oyuncu kadrosu Kalki 2898 AD süperstarlar Prabhas, Deepika Padukone ile birlikte film efsaneleri Amitabh Bachchan ve Kamal Haasan'ı da içeriyor. Disha Patani de filmde yer alıyor. Kalki 2898 AD 27 Haziran'da birçok dilde yayımlandı.