bencede
Active member
Lavaş Kapama Tanımı İçin Gereçler
Hamuru için
Not EkleTanımı Yazdır
Herkese selam butarif kusursuz bir tanım evvela un ,su ,ve tuzu ,yağ ,bir kapta çırpalım.
Hamuru için
- 2 su barağı un
- 3 su bardağı su
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 adet kapyabiber
- 1 adet yeşilbiber
- 1 baş soğan
- 2 yemek kaşığı domates püresi
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 5 adet sosis
- 10-15 adet sucuk dilimi
- 200 gr kaşar
Not EkleTanımı Yazdır
Herkese selam butarif kusursuz bir tanım evvela un ,su ,ve tuzu ,yağ ,bir kapta çırpalım.
- Akabinde soğan, kapyabiber ,yeşil biber yağda soteliyelim.
- Püreyi ekleyelim.
- Karabiber kırmızı biber ekleyebilirsiniz bir kenara alalım.
- Akabinde sosis ve sucuğu soteliyelim.
- daha sonrasında tavaya bir ölçü yağ ekleyelim.
- Hazırladığımız harcı karıştırarak bir kepçe dökelim.
- Artlı önlü yavaşça pişirelim hazırladığımız her iki harcı ek edelim.
- Üzerine çokça kaşar ek edelim kapatalım gerili önlü kızartalım ayrıntılı bir biçimde görmek isterseniz kanalıma beklerim