Lavaş Kapama Görüntülü

bencede

Active member
Lavaş Kapama Tanımı İçin Gereçler

Hamuru için

  • 2 su barağı un
  • 3 su bardağı su
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı tuz
İç gereci

  • 1 adet kapyabiber
  • 1 adet yeşilbiber
  • 1 baş soğan
  • 2 yemek kaşığı domates püresi
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 5 adet sosis
  • 10-15 adet sucuk dilimi
  • 200 gr kaşar
Lavaş Kapama Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır


Herkese selam butarif kusursuz bir tanım evvela un ,su ,ve tuzu ,yağ ,bir kapta çırpalım.

  1. Akabinde soğan, kapyabiber ,yeşil biber yağda soteliyelim.
  2. Püreyi ekleyelim.
  3. Karabiber kırmızı biber ekleyebilirsiniz bir kenara alalım.
  4. Akabinde sosis ve sucuğu soteliyelim.
  5. daha sonrasında tavaya bir ölçü yağ ekleyelim.
  6. Hazırladığımız harcı karıştırarak bir kepçe dökelim.
  7. Artlı önlü yavaşça pişirelim hazırladığımız her iki harcı ek edelim.
  8. Üzerine çokça kaşar ek edelim kapatalım gerili önlü kızartalım ayrıntılı bir biçimde görmek isterseniz kanalıma beklerim
Lavaş Kapama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst