Lavaş Omlet

bencede

Active member
Lavaş Omlet Tanımı İçin Gereçler

1 kişiliktir;

  • 1 adet lavaş
  • 1 tatlı kaşığı tereyağ
  • 2 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
  • Tuz
  • 1 avuç rendelenmiş kaşar peyniri
Lavaş Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Uygun bir kaba yumurta, süt ve tuz ekleyip çırpın. (siz dilediğiniz baharat kullanabilirsiniz).
  2. Tavada tereyağını kızdırın, yumurta karışımını tavaya ekleyin ve lavaşı üzerine koyarak kapağını kapatın.
  3. Ocağın altını kısın 1 dk daha sonra zıt çevirin.
  4. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpip tavanın kapağını yeniden kapatıp 1 dk daha sonra servis tabağına alıp afiyetle yiyebilirsiniz.
    ❤
    ????.(ben dilim kaşar peyniri kullandım, rendelenmiş peynirim kalmamıştı).
Lavaş Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst