Lootera yönetmeni Vikramaditya Motwane Ranveer-Sonakshi'de ekranda ve en tuhaf incelemede

SuGiBi

New member
Vikramaditya Motwane's LooteraYasak Sevgiye Ne Trajik Bir Mektup –Singing Acı, iri kayıp ve konuşan sevgi, hiç bir şey söylemek zorunda kaldığında.

Sonakshi Sinha ve Ranveer Singh film işinde sadece üç yaşındaydı. Vikramaditya Motwane, Pakhi (Sonakshi) ve Varun (Ranveer) ile eski bir dünya hayal etti.

Reklam – Devam etmek için kaydırın

Lootera Yeni bağımsız Hindistan'ın Zamindari kaldırma eyleminin yeni yürürlüğe girdiği 1950'lerin zeminine karşı belirlenen şey. Ranveer Singh, Varun adında bir conman rolünü oynarken, Sonakshi Bengalce Zamindar'ın kızı Pakhi idi.

Instagram/Vikramaditya Motwane

13 yıl sonra, Lootera 7 Mart 2025'te yeniden yayınlanacak olan film, PVR Inox tarafından yeniden yayınlanıyor. Yeniden sürdürmenin devam eden eğilimi ile, Lootera's Büyük ekrana geri dönme, orijinal sürümünden yıllar sonra bulunan sevgiyi yeniden teyit ediyor.

Lootera Bir flop filmini gün içinde geri ilan eden şey. Ancak Motwane aynı fikirde değil. Neden? Çünkü bu filmde hiç kimse para kaybetmedi, diyor yönetmen.

Baaja Baaraat Band Ve Lootera Aynı değil “

Vikramaditya Motwane, bir filmin bir yıldız kadrosu varsa, belirli bir sayı ofisini geçmesi gerektiğine inandıkları film işindeki izleyicilerin veya trendlerin özenli eğilimini vurgular. Ve eğer değilse? Sonra film hemen başarısızlık kutusuna konur.

Diyor ki, “Yani, aynı ölçütün bir araya getirilmesi için Baaja Baaraat Band Ve LooteraÖrneğin, Ranveer Singh açısından. İki film aynı yıldızlara sahip, evet, ama aynı kıyaslamada yargılanamayacaklarını biliyorsunuz. Yani, Sonakshi'nin yaptığı bu perspektiften daha çok Lootera Ticari filmlerinin ortasında Dabangg Ve Sardar'ın oğluve yaparken ranveer Baaja Baaraat Band Ve Bayanlar vs Ricky Bahl – Tez ticari filmlerdir ve bu nedenle ticari sayılar alacaktır. Ancak Lootera Bu ne değil. “

Sonakshi'de kariyerinin başlarında gösterişli bir film için gitmemesi isteniyor

Daha önce, bir medya etkileşimi sırasında Sonakshi, “gösterişli” bir film yapmadan önce tekrar tekrar iki kez düşünmesi istendiğini açıkladı Lootera Bunun çevresinde çok sınırlı bir kitle var.

Yönetmen, “Arkasında mantık yok. Neden o?”

Haberler'de son ve son dakika haberleri

Motwane, “Her zaman sonsuza dek bir film yapmanız gerektiğini söyledim; sadece şimdilik değil. Filmin ömrü ondan sadece iki ay sonra olmalı. Lootera En üstünde olacak. Ve bu çok yönlülüğünü ve menzilini sergilemiyor mu? Yıldızlar halka açık hafızada yıldız olarak böyle kalır. “

En tuhaf inceleme Lootera

Lootera Bir inceleme barajına açıldı; Pozitif ve olumsuz adil bir karışım. Ancak Sonakshi ve Ranveer'ın performanslarını gerçekten alkışlayan birçok incelemeden ve Vikramaditya Motwane'nin sanatsal vizyonundan biri özellikle göze çarpıyordu.

Motwane paylaşırken gülüyor, “Filmin beş yıldız aldığı bir incelemeyi hatırlıyorum. Ama gözden geçiren Sonakshi'nin burnu hakkında bütün bir paragraf yazdı. Ve Sonakshi'nin çok olumlu tepki verdiğini hatırlıyorum, 'Bu meean? Neden burnum hakkında bir paragraf?' Güzel bir inceleme oldu, ama bu konuda gıdıklandığımızı hatırlıyorum.

O zamanlar Ranveer ve Sonakshi gibi nispeten yeni başlayanları rahatsız etti mi? Henüz bir filmin ortalama resepsiyonunun en düşük seviyelerini tatmadılar.

Yönetmen, “Hayır, incelemeler hakkında üzüldüğünü düşünmüyorum. Filmin resepsiyonu hakkında daha fazla düşünüyorum, çünkü bu önemli bir şeydi. Sanırım Sonakshi, en iyi performanslarından biri olan bir film için düşünülen şey olacaktı.

Ranveer Singh ve Sonakshi Sinha Kamera Kapalı

Yıllar boyunca, Ranveer Singh sektörde bir havai fişek unvanını başarıyla başardı. Peki, kameralar üzerinde yuvarlanmadığında Ranveer ve Sonakshi nasıl oldu? Lootera Setler, soruyoruz.

Motwane, “Oh, gidip Ranveers'ı götürmem gerektiğini hatırlıyorum.

Sonakshi'ye gelince, yönetmen devam ediyor, “Çok güzel. Enjeksiyon aldığı bir arabada çekim yaptığımız özel bir sahne vardı. Işık sönüp sonra geldiğinde nasıl değişiyor.

Haberler'de son ve son dakika haberleri

Neden Sonakshi ve Ranveer?

Yönetmen, “İlk filminde Sonakshi'yi gördüm Dabangg; Gözleri kesinlikle çok güzeldi. Bence ne olağanüstü. Ranveer'a gelince, Baaja Baaraat BandVe mahkumiyeti arayan Delhi değil, Bombay'dan gerçek olduğunu bilmek beni şaşırttı. “

Vikramaditya Motwane'nin ilk yönetmeni Udaan ve Sonakshi Sinha ve Ranveer Singh'in ilk filmleri; Dabangg Ve Baaja Baaraat Band Sırasıyla; Aynı yılda piyasaya sürüldü – 2010.

Destiny'nin sahip olabileceği gibi, yolları geçti Lootera Planlanan ve hazırlanan. Ve gerisi tarih.

Filmden en spontane ve en zorlu sahneler

Çoğu zaman, sıradan sahneyi olağanüstü yapan aktörün kendiliğindenliği.

Solmak LooteraVarun (Ranveer) Pakhi'yi (Sonakshi) enjeksiyonunu almaya zorlaması gerektiğinde olur. Sonakshi'nin karakteri filmde kronik tüberkülozla savaşıyor.

Vikramaditya, “Onu bir köşeye zorlamak ve enjeksiyonu yapmak için mücadele etmek zorunda kaldı. Ve Dalhousie'deki o evde olduğumuzda, sahne başlangıçta bir yerde bütün mücadelede bir şey yapacak ve bir şekilde sahneyi dinamik hale getiriyordu.

Zorluklara gelince, yönetmen tüm filmin üretim açısından nasıl bir zorluk olduğunu hatırlıyor. Yanlış gidebilecek her şey yanlış gitti.

Yönetmen, “Dalhousie'de başlamamız gerekiyordu ve kar alamadık ve aniden 40 yıl içinde en yüksek kar yağışı aldık ve sonra seti inşa ettiğimizde çöktü.”

Devam ediyor, “Enttiire yapımını filmin ilk yarısını çekmek için Dalhousie'den Bengal'e taşıdık. Bunun için hazır değildik. Sonunda Mayıs ayında tüm diziyi teklif ettik ve çektik; ama en zorlu kısım, Varun (Ranveer) sektöre yapışmaya başladığı son ağaç plimsing sahnesiydi.

Vikramaditya Motwane kısa süre önce bazı BTS fotoğraflarını paylaştı Lootera Instagram'da, “muhteşem, hassas aşk ve özlem dünyasına – onu ilk izlediğinizde kim olduğunuza geri dönmek için” yazdı.

12 yıl sonra Hintçe filmler değişti. Evrimleştiler; Göl krizleri var; İzleyicileri gibi, yeni, kaçınma sonrası bir dünya düzeninde bir dayanak buldular. Ama hayranları için LooteraFilmi ilk izlediklerine geri dönen, duygu muhtemelen her zaman kalacak Menteşe.