bencede
Active member
Lor Peynirli Bol Otlu Omlet Tanımı İçin Gereçler
- 4 kısım maydanoz
- 3 kol dereotu
- 5 yumurta
- 4 yemek kaşığı lor peyniri
- 1 tatlı kaşığı pul biber, karabiber
- 1 çay kaşığı tuz
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı içine
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı tavaya
- 1 çay kaşığı kimyon
- Maydanoz ve dereotlarımızı güzelce yıkayıp minik minik doğrayalım, Karıştırma kabına alalım.
- Üzerine lor peyniri, pul biber, kimyon, tuzu ve zeytinyağını karıştıralım.
- Yumurtaları da ekleyip çırpalım. Tavamıza 2 yemek kaşığı zeytinyağı alıp ısıtalım.
- Tavamız ısınınca harcımızı içine dökelim.Orta ateşte pişirelim.Omletimiz pişince servis edebiliriz ????.Afiyet olsun