Madhuri Dixit, Bhool Bhulaiyaa 3 Setinde Vidya Balan'la Kartik Aaryan'a patronluk tasladığını hatırlıyor ve ikisini de “Yaramazlıkçılar” olarak adland

SuGiBi

New member
Madhuri Dixit'in son filmi Bhool Bhulaiyaa 3 zaten gişede gişe rekorları kıran bir film. Oyuncu, korku komedi filminin tanıtımını yaparken Haberler ile yaptığı özel röportajda samimi davranarak izleyicilere çekim sırasında kamera arkasında neler olduğuna dair bir fikir verdi. Sette geçirdiği harika zamanları hatırlayan Madhuri, Vidya Balan, OG Manjulika ve filmde Rooh Baba'yı canlandıran Kartik Aaryan'la paylaştığı dinamiği anlattı. Ve kulağa çok eğlenceli geliyor!

Böylesine ikonik bir karakter için Vidya ile işbirliği yapılması sorulduğunda Madhuri, “Onu ekranda gördüm, onu filmde gördüm. Bhool Bhulaiyaa 1ve karakteri oynama şekli nedeniyle onun OG Manjulika olduğunu düşünüyorum. Muhteşemdi” diye ekliyor, “Onun performansını gördüm, bir oyuncu olarak ona hayran kaldım. Toh unke saath jab kaam kar rahi thi toh bohot maza aaya (Yani onunla çalışırken çok eğlendim.)”

Madhuri, rol arkadaşına övgüler yağdırdıktan sonra setteki BTS etkinlikleri hakkında konuştu. “O (Vidya) sette çok spontane davranıyor. Birçok yönden bana benziyor. Aur hum dono ki bohot achhi bani (Çok iyi anlaşıyorduk.) Bir de yaramazlık yapan Kartik vardı tabii. Yeni Manjulika, aynı zamanda yaramazlık yapan Vidya'nın da olduğunu belirtti.

Bu açıklamanın ardından, bu ikisi arasında kimin daha haylaz olduğunu sormak gerekiyor. Madhuri kendine özgü gülümsemesini göstererek, “Kartik abhi chhota hai, toh hum thoda sa patron bhi kartının kullanımı,” diye yanıtladı.

“Ama o çok tatlı, çok tatlı” diye bitirdi ve Kartik'in tüm patronluk işini iyi bir mizah anlayışıyla üstlendiğini belirtti.

Bhool Bhulaiyaa 3Anees Bazmee'nin yönettiği serinin üçüncü filmi. Vidya Balan bu kez ilk filmdeki 'hayalet' Manjulika rolünü yeniden canlandırdı. Triptii Dimri ve Rajpal Yadav'ın da önemli rollerde yer aldığı film, Diwali vesilesiyle 1 Kasım'da gösterime girdi.