Maheep Kapoor, Kocası Sanjay Kapoor'un Evlilik Dışı İlişkisi Üzerine: “Herkes Mükemmel Değil”

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram'da paylaşıldı. (Resim izniyle: maheepkapoor)

Yeni Delhi:

Aktör Sanjay Kapoor'un eşi Maheep Kapoor, Netflix'in dizileriyle beyazperdeye adım attı. Bollywood Kadınlarının Muhteşem Yaşamları 2022'de yakın zamanda yapılan bir röportajda, kocası Sanjay Kapoor'un evlilik dışı ilişkisini programda konuşma kararını ve izleyicilerden aldığı tepkiyi anlattı. Zoom'la konuşurken şunları söyledi: “İnsanların kalıpların dışına çıkıp o kişiye bakmak ve onun yerinde durup anlamaya çalışmak istemediklerini hissediyorum. Herkese bir mola verin, herkes mükemmel değil, herkes gidiyor sikişmek sorun değil.

Sohbet sırasında da orada bulunan Maheep Kapoor'un sevgili arkadaşı ve Ananya Panday'in annesi Bhavana Pandey şunları ekledi, “Ve bu onun rahat ettiği şey. Bu onun seçimi. Herkes kendi teknesini sallayan şeyi yapmak zorunda. Maheep ayrıca şunları söyledi: “Bu konuda bir fikriniz olabilir ama bu konuda kötü olmayın. Benim de görüşlerim var ama bu konuda kötü niyetli değilim. Çocukların sizin orada olduğunuzu, babalarının orada olduğunu bilmeye ihtiyaçları var, hepsi bu. O konfor bölgesine sahip olmaları ve buranın kendilerinin güvenli bölgesi olduğunu bilmeleri gerekiyor.”

İkinci sezonunda Bollywood Kadınlarının Muhteşem YaşamlarıMaheep, evliliklerinin ilk yıllarında kocasının onu aldattığını açıkladı. Ancak o bunun ötesine bakmayı seçti ve sonunda kocasıyla barıştı. Arkadaşı Seema ile konuşan Maheep programda şunu itiraf etti: “Artık bunu biliyorsun Seema. Evliliğimin başında Sanjay'de bir düşüncesizlik falan vardı. Shanaya ile birlikte ayrıldım. Kendimi savundum ama sonra, Yine bir kadın ve bir anne olarak önceliğim çocuğumdu, hayatım boyunca pişman olurdum çünkü çocuklarım evime girdiğinde, kocam yürüdüğünde. evime, burası onların sığınağı ve Sanjay'in de bunu bana verdiğini hissediyorum.

Maheep Kapoor, realite dizisinin iki sezonunda yer aldı Bollywood Kadınlarının Muhteşem Yaşamları arkadaşları Bhavana Pandey, Seema Sajdeh ve Neelam Kothari ile birlikte. Kızı Shanaya, Mohanlal'ın Malayalam destanı ile oyunculuk kariyerine adım atmaya hazırlanıyor. Vrushabha.