Mahira Khan, Kocası Salim Karim'in Bu Özelliğinden Nefret Ediyor: “Kendisini Dışavurumcu Değil”

SuGiBi

New member
Mahira Khan ve Salim Karim. (nezaket: MahiraKhan)

Yeni Delhi:

Geçen yıl iş adamı Salim Karim ile evlenen Mahira Khan, Mashion'a verdiği röportajda kocasının nefret ettiği, sevdiği ve hoşgörüyle baktığı özelliklerini anlattı. Mahira, Salim Karim'in nitelikleri sorulduğunda şöyle dedi: “Bu soruyu gerçekten cevaplamam gerekiyor mu? Onun kendini ifade edememesinden nefret ediyorum. Onun ifade etmemesini tolere ediyorum. Hayır, bazen müziğin kapatılmasını seviyorum, ama müziğin sürekli açık olmasını seviyor. Sanki uyandığı anda müziğin açılmasını istiyor. Kuş seslerini dinlemeyi seviyorum… Yalnız kahvaltı yapmayı sevmeme tahammül etmesini seviyorum. “

Mahira ayrıca hamilelik söylentilerini şimdiye kadar duyduğu “en tuhaf söylenti” olarak nitelendirdi. Dedi ki, “Ah, hamileyim. Garip değil, sadece bir söylenti. Bunu nereden uydurdular bilmiyorum. Sanırım kilo aldığım için oldu ama sonra şunu da söylediler: 'Ayrıca bir Netflix dizisi, önemli bir film falan bıraktık. Ama bu doğru değil.” The Express Tribune'a verdiği daha önceki bir röportajda şöyle demişti: “Hamile olduğum doğru değil. Netflix dizisinden de ayrılmadım.”

Mahira Khan geçen yıl işadamı Salim Karim ile evlendi. Düğününden ve düğün öncesi şenliklerinden fotoğrafları sosyal medyada paylaştı. Humsafar yıldızı büyük gününde duvaklı pastel bir lehenga giydi. Görünümünü uyumlu pırlanta takılar takarak tamamladı. Salim, gelini siyah şervani ve mavi türbanla tamamladı. Mahira ilk düğün fotoğrafını paylaştı ve altına “Bismillah” yazdı. Fotoğrafta çiftin samimi bir an paylaştığını, yüzlerini örten peçenin pitoresk bir atmosfer yarattığını görüyoruz. Buradaki yazıya bir göz atın:

Mahira Khan daha önce Ali Askari ile evliydi. Ancak 2015'te yolları ayrıldı. Mahira ve Ali, Azlan adında 13 yaşında bir oğulları var. Mahira, Netflix dizisi Jo Bachay Hain Sang Samait Lo'da Fawad Khan ve Sanam Saeed ile birlikte görünecek. Dizi, Farhat Ishtiaq'ın 2013'te yayınlanan en çok satan Urduca romanının resmi uyarlamasıdır. Mahira, Rahul Dholakia'nın Raees filminde Shah Rukh Khan'ın karşısında oynadı.