Mahsun Kırmızıgül ve Alişan içinde küslük son buldu! Beklenmedik paylaşım…

Aslıhan

Active member
Kardeşinin kaybıyla güç vakit içinder geçiren Alişan ve ünlü müzikçi Mahsun Kırmızıgül’ü acı günler bir ortaya getirdi.

İtibar müzik devrinde daima bir ortada olan Alişan ve Mahsun Kırmızıgül, ortalarının bozulmasıyla yıllardır görüşmüyorlardı. Verdikleri röportajlarda ‘bir daha bir ortaya gelmek yok’ halinde konuşan ikili, güç günlerde birbirini yalnız bırakmadı.

Geçtiğimiz yıl ailesiyle trafik kazası geçiren ünlü türkücü Alişan’ı konutunda ziyaret eden Mahsun Kırmızıgül, zeytin kolu uzatarak Alişan’ı şaşırtmıştı. Husus hakkında açıklamalarda bulunan Alişan, “Beni mahcup etti. 20 sene daha sonra birinci kere oturup sohbet ettik. Hayat hakikaten boş biliyorsunuz zelzele oldu o kadar insan öldü.İnsanın ekmeğine namusuna karışılmadıktan daha sonra barışılmayacak görüşülmeyecek kimse yoktur. hayatımda kazadan daha sonra sanat topluluğundan beni hiç tanımayan benim tanımadığım o kadar insan benim arayıp mahcup etti ki… Ben de bundan daha sonra bu konularda daha hassas olacağım” tabirlerini kullandı.

Geçtiğimiz gün ise Mahsun Kırmızıgül ve kızı Lavin’in ABD seyahati öncesinde koronavirüse yakalandığını duyan Alişan, toplumsal medya hesabından sürpriz bir paylaşım yaptı.

Mahsun Kırmızıgül ve kızı Lavin’in fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Alişan altına “Geçmiş olsun abi” notunu düştü.

NE OLMUŞTU?

Koronavirüs’e yakalanan Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, yaklaşık 1 aydır ağır bakımda tedavi görüyordu. Tüm müdahalelere karşın kurtarılamayan Tektaş’ın vefat haberi sanat dünyasını yasa boğdu.

Doksanlı yılların en sevilen isimlerinden Alişan, Mahsun Kırmızıgül ve Özcan Deniz, müzik piyasasında en yakın dostlar olarak görülüyordu. Ortalarında yaşanan kimi hadiselerden dolayı yıllardır konuşmayan Alişan ve Mahsun Kırmızıgül, birinci sefer bir arada görüntülendi.

Mahsun Kırmızıgül, mevt haberini alır almaz eski dostu Alişan’ın yanına koştu. Maslak’taki özel hastanede soluğu alan Berkay, Ceylan ve Mahsun Kırmızıgül, bu acı gününde Alişan’a dayanak oldu.

İki ünlü ismin yıllardır mühlet gelen küslükleri, bu acı olay üzerinden son bulurken çok üzgün olan Kırmızıgül, kameralara konuşmamayı tercih etti.