Maitreyi Ramakrishnan, Rapunzel Olduğu Söylentileri Üzerine Trollere Karşı: “Irkçılara…”

SuGiBi

New member
Maitreyi bu görseli paylaştı. (Nezaket: maitreyiramakrishnan)

Yeni Delhi:

Maitreyi Ramakrishnan, Netflix dizisindeki rolüyle tanınıyor Hiç Yapmadım, yakın zamanda bu konu hakkında açıldı Karışık söylentiler ve “ırkçı troller”. Her şey Maitreyi'nin muhtemelen Disney'in canlı aksiyon uyarlamasında Rapunzel'i oynayacağına dair söylentilerin ortaya çıkmasıyla başladı. Karışık internette dolaşmaya başladı. “Irkçılara” yanıt veren Maitreyi, X'te (eski adıyla Twitter) şöyle yazdı: “Ve sonunda uyanıp bunların sadece söylentilerden ibaret olduğunu ve kaynakların hiçbir zaman var olmadığını anladılar. Aferin! Ve ırkçılara göre hepinizin hâlâ bir hobiye ihtiyacı var.” Tweetine palyaço yüzü emojisi ekledi. İnternetin bir bölümü ICYMI, Rapunzel'in bir Alman hikayesi olması nedeniyle başrolün sarışın beyaz bir kadın tarafından oynanması gerektiğini öne sürdü.

ve sonunda uyanıp bunların sadece söylentiden ibaret olduğunu ve kaynakların hiçbir zaman var olmadığını anladılar. aferin! ve ırkçılara göre hepinizin hâlâ bir hobiye ihtiyacı var ????

— Maitreyi Ramakrishnan (@ramakrishnannn) 9 Nisan 2024
Devam gönderisinde Maitreyi Ramakrishnan şunları söyledi: “Güney Asyalı olsun ya da olmasın herhangi bir aktöre yönelik hayran kitleniz gibi, tüm ırkçı troller bodrumda kalabilir. “Muhtemelen bırakın çimenlere dokunmayı, sinemaya bile dışarı çıkmıyorsunuzdur.”

Güney Asyalı olsun ya da olmasın, herhangi bir aktöre yönelik hayran kitleniz gibi, tüm ırkçı troller bodrumda kalabilir. bırakın çimlere dokunmayı, muhtemelen sinemaya bile gitmiyorsunuzdur

Maitreyi Ramakrishnan, Rapunzel'i oynamayla ilgili röportajlarından birine atıfta bulunarak şunu ekledi: “Ayrıca o hala benim hayalimdeki rol, 2021'den beri bunu söylüyorum. Kimse beni kelimenin tam anlamıyla hayallerime ulaşmaya çalışmaktan alıkoyamayacak. kesinlikle internet tarihçisi olan ırkçılar değil hahahaha.”

ayrıca hahaha o hala benim hayalimdeki rol, 2021'den beri bunu söylüyorum. Kimse beni kelimenin tam anlamıyla hayallerime ulaşmaya çalışmaktan alıkoyamayacak. kesinlikle internet tarihçisi olan ırkçılar değil hahahaha

Maitreyi Ramakrishnan, Rapunzel rolünü oynama hayalini her zaman dile getirdi. Geçen yıl CBS'ye verdiği bir röportajda 22 yaşındaki oyuncu şunları söyledi: “Gerçekten ne harika olurdu biliyor musun? Bunu ben söylüyorum ve başkalarının da bunu söylediğini görüyorum. Rapunzel'in Güney Asyalı bir kız olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü beni dinleyin, kahverengi kızların yaptığı gibi size gerçek bir neden sunmadan, anneniz size hayır dediği için odanızda mahsur kalmanın, dışarı çıkamamanın nasıl bir his olduğunu kimse bilmiyor. Bu doğru. “Bu benim için rüya gibi bir rol olurdu.”

Bundan önce, 2022'de Maitreyi Ramakrishnan, X hakkında şunları yazan bir not paylaştı: “Rapunzel gibi benim hayalimdeki rol olduğunu gerçekten açıkça belirttim… değil mi? Sanki bunu biliyoruz… değil mi????”

Rapunzel gibi hayalimdeki rolün OLDUĞUNU açıkça belirttim… değil mi? Sanki bunu biliyoruz… değil mi????
☀
????

— Maitreyi Ramakrishnan (@ramakrishnannn) 12 Eylül 2022
Bu arada Hintli-Amerikalı aktris Avantika Vandanapu da, canlı aksiyon versiyonunda Rapunzel'i oynaması için kendisine teklif verildiğini belirten birkaç rapor sonrasında tepkiyle karşılaştı.