Maitreyi Ramakrishnan’ın Renkli Genç Kadınlar İçin Rol Model Olma Konusunda Asla Olmadım

SuGiBi

New member
Maitreyi tarafından Instagramlandı. (Nezaket: Maitreyi Ramakrishnan)

Yeni Delhi:

Maitreyi Ramakrishnan, kasabanın konuşmasıdır ve tüm iyi sebeplerden dolayı. Popüler Netflix şovuBen hiç – Başrollerini paylaştığı – yakın zamanda dördüncü ve son sezonunun prömiyerini harika eleştirilerle yaptı. Gösteri, kişisel bir trajedinin ardından lise son yıllarında Hint kökenli Amerikalı bir genç Devi Vishwakumar’ı takip ediyor. Komedi-drama, başrolde beyaz olmayan bir kadının yer aldığı en başarılı dizilerden biridir ve Güney Asya temsiliyle övgü almıştır. Aktris, rol arkadaşları Darren Barnet ve Jaren Lewison ile birlikte geçtiğimiz günlerde Netflix Tudum etkinliğinde dizinin tanıtımını yapmak için Brezilya’daydı. Anupama Chopra ile bir etkileşimde, Maitreyi Ramakrishnan’a Hermione karakterine olan hayranlığı hatırlatıldı. [played on-screen by Emma Watson] içinde Harry Potter ve şimdi, belki de sonraki birkaç nesil için, beyaz olmayan genç kadınlara bir rol model olmak için nasıl hissettiği soruldu.

Maitreyi Ramakrishnan yanıt olarak, “Şimdi aklıma geldi. Vay canına, Emma Watson’ı Hermione olarak izlediğimde benim yaşımdaki genç kızları ve beni Emma Watson’ları Devi olarak gördüklerini düşündüğümde, bence bu gerçekten harika. Anlayamıyorum bile ve bence şovumuzun büyük mirası bu. Çünkü işin içindeyken etkisini görmek zor. Her gün kaç hayranımız olduğuna hayret ediyorum; Farklı geçmişlere ve yaşam tarzlarına sahip ne tür hayranlarımız var… Ama gerçekten umuyorum ki, beni ilk temsilleri olarak gören insanlar, umarım çok hızlı bir şekilde örnek alabilecekleri başkaları da olur… Bu sadece ben değil.”

Son zamanlarda, aktrisin ve dizinin Hintli hayranları, Twitter’da Maitreyi Ramakrishnan ile Hintli aktris Rashmika Mandanna arasındaki eğlenceli bir etkileşimi gördüklerinde hoş bir sürprizle karşılaştılar. Her şey dizinin 4. sezonunun yayınlanması ve diziden bir Habernun sosyal medyada viral olmasıyla başladı. Final bölümünün klibi, Maitreyi Ramakrishnan’ı Devi rolünde ve Richa Moorjani’yi Kamala rolünde şarkının Tamil versiyonunda dans ederken gösteriyor. Sami Sami itibaren Puşpa.

Orijinal şarkıda yer alan Rashmika Mandanna, klibin bir hayranı tarafından atılan bir tweet’i yeniden paylaşarak, “Maitreyi Ramakrishnan, sersemletici! çok iyi yaptın sana kucak dolusu sevgiler gönderiyorum.”

. @ramakrishnannn .. hayret verici! çok iyi yaptın
❤
size kucak dolusu sevgiler gönderiyorum
❤
https://t.co/Rprd5GcSc2

— Rashmika Mandanna (@iamRashmika) 9 Haziran 2023
Buna Maitreyi Ramakrishnan, “Bir daha ASLA dans etme konusunda sahtekarlık sendromu yaşamayacağım. Çok teşekkür ederim.”

Bir daha ASLA dans konusunda sahtekarlık sendromu yaşamayacağım. Çok teşekkür ederim @iamRashmika ????
❤
https://t.co/ErpZRe72Wg

— Maitreyi Ramakrishnan (@ramakrishnannn) 9 Haziran 2023
Dört mevsimin tamamı Ben hiç Netflix’te izlenebilir.