Malaika Arora, Arjun Kapoor ile Sevimli Fotoğrafını Paylaşıyor

SuGiBi

New member
Malaika Arora tarafından paylaşılan görüntü. (nezaket: malaikaarora resmi)

Yeni Delhi:

En çok aranan Bollywood çiftlerinden biri olan Malaika Arora ve Arjun Kapoor bir kez daha çift hedefleri belirlediler. Malaika Arora, Instagram duvarına Arjun Kapoor ile iki sevimli fotoğraf yükledi ve bir mil öteden mutluluk çığlıkları atıyor. İki fotoğrafta Malika Arora ve Arjun Kapoor’un doyasıya güldüğünü ve iyi vakit geçirdiğini görüyoruz. Malaika, “Gülüşün ve kahkahaların bulaşıcı” olduğu fotoğrafın açıklamasını yaptı. Aynı fotoğrafı birkaç gün önce The Night Manager’ın gösterimi için gittikleri Arjun Kapoor paylaşmıştı. Ancak Arjun Kapoor’un paylaşımında kız kardeşi Sonam Kapoor da yer alıyor. Buradaki gönderiye bakın.

Sevgililer Günü’nün erken saatlerinde Arjun Kapoor, kendisinin ve Malaika Arora’nın yer aldığı samimi bir fotoğraf yayınladı. Resimde, ikisinin de sımsıcak bir kucaklaşmayı paylaştığını görüyoruz. Oyuncu, resmin tüm konuşmayı yapmasına izin vermiş ve altyazıya kırmızı kalpler bırakmıştı. Gönderiyi yanıtlayan Malaika, kırmızı kalpler bırakmıştı. Buradaki gönderiye bakın.

Birkaç hafta önce Arjun Kapoor, merhum annesi Mona Kapoor’un doğum yıldönümü hakkında içten bir not paylaştı. Arjun Kapoor, yaklaşık 25 yıl önce annesine yazdığı bir mektubun görselini de paylaştı. 1997 tarihli mektupta “Anne. Anne nedir, Bazıları bunun Tanrı’nın ikinci hali olduğunu söyler. Bir arkadaş, bir kardeş ve bazen de baban diyorum. Annem altından daha değerli, bir çiçeğin yaprağından daha yumuşak, bir ergenden daha coşkulu ve benden daha sevimli. (OH) anne hiç üzülmez. Çünkü gözyaşların taze su damlaları gibidir. Ama gülüşün 1.00.00.000 RS ve çok daha fazlası gibi.” Mektup, “Oğlunuz Arjun Kapoor” imzalı ve 6 Ekim 1997 tarihli. Ayrıca son notu da ekledi: “Gülümsemeye devam edin.”

Mektubun bir resmiyle birlikte, Arjun Kapoor da aynı şekilde dokunaklı bir not kaleme aldı. Hee yazdı

“Artık resimlerim bitiyor anne. Sözlerim de tükendi, bu yüzden içimdeki çocuğu özetleyen bir şeyler tekrar yazıyorum. Belki benim de enerjim ve gücüm tükendi ama bugün senin doğum günün ve benim için yılın en güzel günü bu yüzden sana söz veriyorum asla pes etmeyeceğim sana söz veriyorum yeni enerji ve güç bulacağım ve sana söz veriyorum nerede olursan ol seni gururlandıracağım… aşk olmadan oldukça boş hissediyorsun gülüşün ya… Her şeyime iyi ki doğdun.” Bir de kalp emojisi ekledi.

Geçen ay Malaika Arora, Perşembe gecesi Mumbai havaalanında oğlu Arhaan Khan ve eski kocası Arbaaz Khan ile birlikte görüntülendi. Malaika ve Arbaaz, yurtdışında okuyan oğulları Arhaan’ı uğurlamaya geldiler. Malaika ve Arbaaz da Arhaan uçağına yetişmek için ayrıldıktan sonra kendi arabalarına binmeden önce birbirlerine sarılıp vedalaştılar.

Arjun ve Malaika, arkadaşları Varun Dhawan-Natasha Dalal, Kunal Rawal-Arpita Mehta ve Mohit Marwa-Antara Motiwala ile 2023’ü Rajasthan’da başlattı. Malaika, Yeni Yıl tatillerinden bir fotoğraf paylaştı ve “Sevgi, mutluluk ve sonsuz güneş ışığı ….. mutlu 2023” başlığıyla paylaştı.

İş cephesinde, Malaika Arora şu anda Disney+Hotstar web dizisinde görülüyor. Malaika ile Taşınmak.

Günün Öne Çıkan Videosu

Tarz ve Şehir: Shraddha Kapoor Böyle Çalıştığını Bildirdi