Malavika Mohanan, Oyunculuk Öğrenmesini İsteyen Trolü Kapattı: “Günü Gideceğim…”

SuGiBi

New member
Malvika bu görseli paylaştı. (Nezaket: MalavikaMohanan)

Yeni Delhi:

Bulutların ötesinde aktör Malavika Mohanan yoğun programına biraz ara verdi ve Pazartesi günü X'te (eski adıyla Twitter) Bana Her Şeyi Sor oturumuna ev sahipliği yaptı. Oyuncu, oyunculuk yeteneklerini sorgulayan veya onu nesneleştirmeye çalışan trolleri susturdu. Bir X kullanıcısı ona Tamil dilinde oyunculuk dersine ne zaman gitmek istediğini sordu. Malavika, “Senin bir şekilde konuyla alakalı olduğun gün gideceğim ve sonra bana aynı soruyu soracağım” diye yanıt verdi. Başka bir kullanıcı ona hiç göbeğini deldirip deldirmediğini sordu. Buna Malavika'nın cevabı şu oldu: “Sen ilgi çekici bir Soru-Cevap arıyorsun, ben de entelektüel açıdan eğlenceli bir soru-cevap arıyorum. Tamamen farklı 2 sayfadayız.” Malavika'nın yanıtlarına buradan bir göz atın:

Bir şekilde alakalı hale geldiğin gün gideceğim ve sonra bana aynı soruyu soracağım https://t.co/LYqxYXBaOj

— Malavika Mohanan (@MalavikaM_) 29 Nisan 2024
Sen ilgi çekici bir Soru-Cevap arıyorsun, ben de entelektüel açıdan eğlenceli bir soru-cevap arıyorum. Tamamen farklı 2 sayfadayız
🤷🏻‍♀️
https://t.co/fLwzJ0aHGJ

— Malavika Mohanan (@MalavikaM_) 29 Nisan 2024
Malavika iş günlüklerinden paylaşım yapmayı çok seviyor. Üniversite öğrencileriyle eğlenceli, etkileşimli bir oturumdan resimler paylaşan Malavika şunları yazdı: “Kanyakumari @rohini.college'de harika öğrencilerle eğlenceli, adrenalin dolu ama son derece sıcak ve misafirperver bir akşam geçirdim, bu benim güzel şehrinizi ilk ziyaretimdi ve teşekkür ederim En nazik öğrenciler olduğunuz ve beni en özel kız gibi hissettirdiğiniz için hepinize sevgiler ve öpücükler.” Bir göz at:

Başka bir olayda Malavika, Wellington'daki Savunma hizmetleri personel kolejinin (DSSC) baş konuğuydu. Etkinlikten fotoğraflar paylaşan Malavika, şunları yazdı: “Wellington'daki Savunma hizmetleri personel kolejinin (DSSC) baş konuğu olmak mutlak bir onurdu. Beni Korgeneral Virendra Vats, YSM, SM, VSM, komutan DSSC ve General Virendra Vats'a davet ettiğiniz için teşekkür ederim. “Tüm ekip ve orada geçirdiğim zamanı unutulmaz kıldığınız için! Hint ordusunun misafirperverliği hakkında söyledikleri doğru; bu gerçekten en sıcak ve en hoş misafirperverlik.” Bir göz atın:

Malavika Mohanan ilk oyunculuk deneyimini 2013 yılında Dulquer Salmaan'ın başrolünü paylaştığı Pattam Pole filmiyle yaptı. Nirnayakam, The Great Father ve Christy gibi Malayalam filmlerinde rol aldı. Malavika Mohanan, diğer çalışmalarının yanı sıra Majid Majidi'nin Beyond The Clouds filminde Ishaan Khatter'la birlikte rol aldı.