Manisha Koirala “Muhteşem, Süper Yetenekli” Rol Arkadaşları Hakkında Ne Paylaştı?

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram'da paylaşıldı. (nezaket: m_koirala)

Ne yapıyorsanız bırakın ve doğrudan usta oyuncu Manisha Koirala'nın Instagram hesabına gidin. Oyuncu yakın zamanda bir fotoğraf paylaştı. Heeramandi: Elmas Çarşısı Yardımcı yıldızlar: Sonakshi Sinha, Richa Chadha, Aditi Rao Hydari, Sanjeeda Shaikh ve Sharmin Segal. Çerçevede tüm hanımlar ağır etnik kıyafetler giymiş. Herkes ayaktayken Sharmin Segal ortadaki sandalyede oturuyor. Manisha, başlığında rol arkadaşlarıyla çalışma deneyimini paylaştı. Şöyle yazdı: “Muhteşem ve süper yetenekli kadınlarla çalışmak eğlenceliydi!! Profesyonelliklerini ve parlamaya olan bağlılıklarını izlemek ilham vericiydi!!” Yönetmen Sanjay Leela Bhansali'den bahseden Manisha, “Bu fotoğraf çekimi sırasında gemi kaptanımızı özledik #sanjayleelabhansali” diye ekledi.

Manisha Koirala snap'i yayınlar yayınlamaz hayranlar onun yorum bölümünü kırmızı kalpler ve kalp gözlü emojilerle doldurdu.

Heeramandi: Elmas Çarşısı yönetmen Sanjay Leela Bhansali'nin OTT'deki ilk çıkışına işaret ediyor. Birkaç gün önce yapımcı, diziyi “en büyük projesi” olarak tanımladı. Kendisi şöyle dedi: “Büyük filmler yaptım, büyük ölçekli filmler yapmaktan keyif alıyorum ve bu bana doğal geliyor. Ancak dijitale geçerken bunu bir adım daha ileri taşıdım. Heeramandi en büyük projem; Bunu gerçekten özel kılmak istedim ve bununla kendimi şaşırttım.”

“Bu sadece bir dizi değil; bu bir dünya ve ben dünyanın her yerindeki izleyicilerin kendimi bu zengin dokuya kaptırmalarını sabırsızlıkla bekliyorum. Heeramandi Netflix'te,” diye ekledi Sanjay Leela Bhansali.

Sanjay Leela Bhansali daha önceki bir açıklamasında şunları ifade etmişti: “Bu, Lahor'un fahişelerine dayanan destansı, türünün ilk örneği olan bir dizi. İddialı, görkemli ve her şeyi kapsayan bir dizi; bu nedenle gergin ama heyecanlıyım. Netflix ile ortaklığımı sabırsızlıkla bekliyorum ve Heeramandi dünyanın her yerindeki izleyicilere.”

İlk görünümüne göz atın Heeramandi: Elmas Çarşısı Netflix Hindistan tarafından paylaşıldı:

Bhansali Productions tarafından desteklenmektedir. Heeramandi: Elmas Çarşısı bu yıl OTT devi Netflix'te yayınlanacak.