Maydanoz Ve Dereotlu Omlet

bencede

Active member
Maydanoz Ve Dereotlu Omlet Tanımı İçin Gereçler

  • 4 adet yumurta
  • Bir tutam maydanoz
  • Bir tutam dereotu
  • Tuz
  • Pul biber
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
Maydanoz Ve Dereotlu Omlet Tanımı Yapılışı

Bismillahirrahmanirrahim.

  1. Maydanoz ve dereotlarını yıkayıp sularını güzelce sıkıp ince doğruyoruz .
  2. Yumurtaları çırpma kabına kırıp, maydanoz ve dereotu tuz ile çırpıyoruz .
  3. Yağı az ısıtıp yumurtayı döküyoruz .
  4. Ben alt üst çevirmedin çatalla delikler açarak üst kısmında pişmesini sağladım.
  5. Servis tabağına alıp üzerine pul biber serperek üçgen halinde kesip servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun ????????.
 
Üst