bencede
Active member
Maydanoz Ve Dereotlu Omlet Tanımı İçin Gereçler
Bismillahirrahmanirrahim.
- 4 adet yumurta
- Bir tutam maydanoz
- Bir tutam dereotu
- Tuz
- Pul biber
- 1 tatlı kaşığı tereyağı
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
Bismillahirrahmanirrahim.
- Maydanoz ve dereotlarını yıkayıp sularını güzelce sıkıp ince doğruyoruz .
- Yumurtaları çırpma kabına kırıp, maydanoz ve dereotu tuz ile çırpıyoruz .
- Yağı az ısıtıp yumurtayı döküyoruz .
- Ben alt üst çevirmedin çatalla delikler açarak üst kısmında pişmesini sağladım.
- Servis tabağına alıp üzerine pul biber serperek üçgen halinde kesip servis yapabilirsiniz.