Mayonezli Ekmek

bencede

Active member
Mayonezli Ekmek Tanımı İçin Gereçler

  • 6 dilim sert ekmek
  • 3 çorba kaşığı mayonez
  • 1 çorba kaşığı hardal
  • 34 diş ezilmiş sarımsak
  • Yumurta akı (İsteğe bağlı)
  • Dereotu- maydanoz
  • 1 çay kaşığından az karabiber
Mayonezli Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Bürün gereçleri karıştırın.
  2. Dilimlenmiş ekmeklere sürün.
  3. Evvelce 200 derecede ısıttığınız ızgara yahut fırına koyun.
  4. Üzeri kızarınca hoş bir kahvaltılık sunmuş olacaksınız. Afiyet olsun.
Mayonezli Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst