Melisa Döngel’den olaylı uçuşa dair birinci açıklama!

Aslıhan

Active member
Yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisinin müsaade gününde Bodrum’a tatil için giden Melisa Döngel, uçakta ses çıkaran bir kaç çocuğun annesinden çocuklarını susturmalarını istedi. Bunun üzerinde annelerle ağız dalaşına girdi. Hosteslerin zar sıkıntı sakinleştirdiği Döngel, yorgun olduğunu belirtti. Ünlü oyuncu olay hakkında birinci defa açıklamada bulundu.

Ağır bir yaz dönemi geçiren oyuncu Melisa Döngel, her müsaade gününde Bodrum’daki yazlık konutuna gitmek için yola çıktı. Uçağa binen Melisa Döngel, biraz vakit geçtikten daha sonra uçakta daima ses çıkaran çocukları uyardı.

Bunun üzerine çocukların anneleri devreye girdi. Genç oyuncu yorgun olduğunu ve uyumak istediğini belirtti. Lakin anneler de genç oyuncuda birden yükselince işler karıştı.

Arbede artıkça hostesler iki tarafı sakinleştirmeye çalıştı. Döngel annelere “Çocuklarınıza sahip çıkın. Sizi dinlemek zorunda değiliz. bu biçimde rahat seyahat yapacaksanız özel uçak tutun” yüksek sesle anneleri uyardı.

Genç oyuncu olay hakkında birinci defa konuştu. Toplumsal medya hesabından olay hakkında açıklama yaptı. Durumun yaşanmadığını belirten Döngel, “Daha evvel palavra gördüm, palavra haber gördüm, palavra yazılan yazılar gördüm. Palavrayla alakalı bir epeyce şey gördüm lakin bu gerçekten senaryo. Gidip bir dizi sinema imalcisi falan olun. Şayet mevzu çocuklarsa bulunduğumuz dünyada onlara en hassas davranacak birinci kişi benimdir. İnce çizgimi aşmayın lütfen” notunu düştü.