Meme kanseri ikinci kez mücadele eden Tahira Kashyap, sağlık güncellemesini paylaşıyor: “Ameliyattan sonra …”

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Son zamanlarda meme kanserinin nüksettiğini açıklayan film yapımcısı ve yazar Tahira Kashyap, şimdi devam eden tedavi yolculuğunu son hastane ziyaretinden açtı.

Cuma günü, tıbbi bir prosedürden önce ve sonra deneyimini anlatmak için Instagram'a gitti. Tarama ve görüntüleme seansına hazırlanırken Tahira, doktorunun bir Bollywood klasiği oynayarak ruh halini hafifletmeye çalıştığını açıkladı – şarkı seçimi onu nöbetçi değil.

“Tarama ve görüntüleme alanına girdiğimde, belki de oradaki doktorun daha hafif hale getirme girişiminde çalma listesi vardı.

Biraz Awkard başlangıcına rağmen, Tahira o gün başka bir anda mizah ve ilham buldu. İşlem sonrası hastane koridorunda yürürken, yüzüne gülümsemeye getirilen hafif yürekli bir değişim duydu.

“Ameliyattan saatler sonra doktor koridorun etrafında birkaç tur atmamı istedi. Diğer hastaların haber tüketme seçeneğine ahşap olduğumu çok az biliyordum. Odasının kapısı Ajar ile bu 70 kişilik bayan, aktörün aşk hayatına ve son ilişkisinin açığa çıkmasına neden oldu. Sinemanın her zaman ekranda ve dışında sinemanın gücünü biliyordum!”

Tahira daha önce 7 Nisan'da tekrar kanserle yüzleşmeye hazırlandığını paylaşmıştı.

“Yedi yıllık kaşıntı ya da düzenli taramanın gücü-ikincisine gitmek ve aynı şeyi düzenli mamogram alması gereken herkes için önermek istediğim bir bakış açısı. Benim için 2. Tur … Hala bunu aldım.”

Tahira'ya başlangıçta 2018'de meme kanseri teşhisi kondu.

Aktör Ayushmann Khurrana ile evlenen Tahira, iki çocuğun annesidir – bir oğul ve bir kız.