bencede
Active member
Milföy Hamurundan Kolay Kruvasan Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- Milföy hamuru
- Kahvaltılık çikolata
- 1 yumurta sarısı
Not EkleTanımı Yazdır
- Milföy hamurunu çaprazlama kesin.
- Bir adedini alıp alt kısmının tam ortasından azıcık kesin.
- O kestiğimiz yere kahvaltılık çikolatamızı koyuyoruz.
- daha sonra onu sarıyoruz ve fotoğraftaki üzere oluyor.
- Hepsini sardıktan daha sonra pişmemiş olan kruvasanların üzerine ayırdığımız yumurta sarısını sürüyoruz.
- Kruvasanımızı 180° ısıtılmış olan fırınımıza veriyoruz ve üstü biraz kızardığında fırını kapatıyoruz ve kruvasanımızı ortasından alıyoruz.
- Pişen kruvasanlarımızın isterseniz üzerine pudra şekeri dökebilirsiniz. Kruvasanlarımız hazır. Hepinize afiyet olsun
.