Mira Rajput, “Çılgın Mavi Saçlı Çocuk” Shahid Kapoor ile İlk Toplantısını Hatırlıyor. Resme bakın

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Mira Rajput arşivindeki geçmiş fotoğraftan bir parça çıkardı. Mira, kendisi ve kocası Shahid Kapoor'un yer aldığı mutlu bir nostaljik fotoğraf paylaştı. Altyazısına şöyle yazdı: “Tommy adında çılgın mavi saçlı bir çocuk hayatıma girdiğinde… Ve onun getirdiği mutluluk eşi benzeri olmayan bir aşktı. Hayatımın aşkı, topuzdan kelliğe ve sonra kim bilir neye dönüştü Sonraki!” Hayranlar yorum bölümünde sevgi yağdırdı. Bir hayran şöyle yazdı: “Harika bir başlık. eşi benzeri olmayan bir aşk. Uffff.” Başka bir hayran şöyle yazdı: “Bebeklerimin iki bebeği var, neredeyse on yıl önce öyle!!!” Başka bir yorumda ise “Birlikte harika görünüyorlar.” yazıyordu. Bir göz atın:

Mira'nın 30. doğum gününde Shahid Kapoor bir dizi duygusal fotoğraf paylaştı ve şunu yazdı: “O sihirli. İçi dışı güzel. O güçlü, sevgi dolu ve gülümsemesi kalbimi aydınlatıyor. Bu doğum günü kızı tamamen bana ait ve Şansıma inanamıyorum. Doğum günün kutlu olsun güzel şey, Tanrı seni her zaman ve sonsuza kadar korusun aşkım.” Bir göz atın:

Shahid Kapoor, Koffee With Karan 7'ye çıktığında Mira Rajput ile evlenmenin “hayatımda başıma gelen en iyi şey” olduğunu söyledi. Ve şunu ekledi: “Onun benim dünyama çok şey kattığını, beni dengelediğini, kendimi çok normal hissetmemi sağladığını ve çok güzel çocuklarımız olduğunu hissediyorum. Ve bunun için çok minnettarım.”

Mira Rajput ve Shahid Kapoor, 7 Temmuz 2015'te Gurgaon'da özel bir törenle evlendiler ve Rajput, Ağustos 2016'da kızları Misha'yı ve Eylül 2018'de oğulları Zain'i doğurdu.